Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево зашто краљица Елизабета увек носи ЈАРКЕ БОЈЕ: Разлог ће вас разнежити (ФОТО)

Увек носи занимљиве комбинације, а ово је разлог што су оне увек у боји

1661928299_profimedia-0657654274.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Краљица Елизабета ИИ осим по својој дугогодишњој владавини, позната је и по својим одевним комбинацијама у којима увек, где год се појави скрене пажњу на себе.

Познато је да краљица има различите ритуале и правила понашања којих се стриктно држи, међутим јарке боје и љубав према њима немају везе ни са каквим правилом.

Додуше оно што јесте карактеристично само за краљицу је што свака комбинација коју краљица понесе има свој јединствени број уз који је назначено у којој је прилици ношена. Разлог што се ово ради је да се случајно не помеша, те да се она појави на два догађаја за редом исто одевена.

Прочитајте још: "Желео је да...": Принцеза Дајана веровала да јој принц Чарлс намешта саобраћајну несрећу?

Међутим, с обзиром да се краљица на прослави свог 90. рођендана носила зелени неон комплет, који је изазвао велику пажњу, многи су се запитали зашто она увек бира такве боје?

Фото: Профимедиа

Поента упечатљивих боја јесте у томе да краљицу истакну и да буде препознатљива у маси, на тај начин сваки њен поданик моћи ће да је види ма колико био удаљен од ње.

- Жели да се издвоји и буде уочљива, тако да људи могу да кажу: “Видео сам краљицу” - испричала је једном приликом Софија, грофица од Весекса.

Неки ово описују и као егоцентричан потез, али како пише Историјски забавник, иза свега се крије јако емотивна прича.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Хтели су да сликају МРТВУ ДАЈАНУ, а онда се догодило нешто застрашујуће: "Погледао сам у принцезу, а њене трепавице су се ПОМЕРИЛЕ"

Кад је преузимала престо, тада млада Елизабета, заклела се да ће служити свом народу, а своју улогу је од почетка схватала врло озбиљно. Носећи тако упадљиве комплете, она поручује сваком становнику да је ту за њега и да он може да је види.

- Морају да ме виде да би веровали у мене – рекла је Елизабета ИИ још као девојка.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas