Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пало ПОМИРЕЊЕ? Рада Манојловић објавила фотографију са бившим (ФОТО)

Рана Манојловић и Харис Берковић поново заједно?

1674379942_Foto-Ataimages.rs-RAda-Manojlovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Позната певачица Рада Манојловић је билау емотивној вези са Харисом Берковићем. У јавности се већ дуго шушка о њиховом помирењу, међутим, они се нису оглашавали на ту тему.

Једна страница на Инстаграму је објавила њихову заједничку фотографију, а Рада је исту окачила и на свој профил. Због тога ове сумње нису неоправдане, па се претпоставља да су њих своје одлучили да дају љубави још једну шансу.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - радаманојловиц

Прочитајте још: Јована Јеремић искрено о ПРЕВАРИ: "Живела сам у ЗАБЛУДИ"

Разлог раскида је наводно била Харисова породица која никада није прихватила Раду.

- Иако су годинама били у вези, Харисови родитељи никада нису прихватили Манојловићеву као потенцијалну снајку. Сматрали су да је Рада тотално другачије васпитавана од њиховог сина, те да не би могли да живе у складној заједници. Такође, није им се свиђала ни чињеница да је певачица девет година старија од њиховог сина, као ни њен животни позив. Желели су скроз другачији профил снајке - рекао је неименовани извор за Ало! и истакао да се Рада трудила да је заволе.

- Рада је на све начине покушавала да освоји срце породице, али у томе, нажалост, није успела. Након пандемије коронавируса ствари су се додатно закомпликовале. Он је много везан за породицу, није успео да изгради успешну каријеру у Србији, па је највише времена проводио у Босни. Кад год би дошла у Босну, рада је спавала по хотелима. Никада није долазила код њега у кућу, породица је избегавала контакт с њом. Харис није више могао да издржи притисак и променио је понашање према девојци. Иако је на све начине покушавала да спаси везу, на крају су пукли - закључио је извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas