Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Памела Андерсон у наставку "Јужног ветра"? Огласила се продукција филма

Финална епизода серије "Јужни ветар: На граници" приказана је синоћ, а са снимањем наставка се креће већ на лето

1680504116_Collage-Maker-03-Apr-2023-08-38-AM-8746.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Америчка глумица Памела Андерсон могла би да се нађе у трећем делу филма "Јужни ветар", преноси Курир.

Радња новог филма измешта главне јунаке ван Београда и земље у авантуре које ће довести до преиспитивање међусобних односа, као и ситуација у којима ће могућност преживљавања и исход бити неизвесни.

Долазак Памеле, као звезде трећег дела, није изненађење за људе у филмском бизнису, јер има исте агенте као и њене колеге, холивудски глумци Ерик Робертс и Вилијам Болдвин. Они су снимали другу сезону серије и понели су сјајне утиске из Србије. За ангажман светских звезда, потребно је издвојити између 50.000 и милион евра, тврди Курир.

Ипак, аутори популарне франшизе још увек не желе да откривају детаље трећег дела.

- Тачно је да ће бити у филму и једна велика звезда. Не желимо да објавимо њено име док не крене снимање - кратко је за Курир рекла продуценткиња Татјана Жежељ Гојковић.

Памела Андерсон постала је позната након што је изабрана за насловну страну магазина Плејбој у фебруару 1989. године. Светску славу је стекла као Си Џеј Паркер у популарној серији "Чувари плаже", након чега је постала секс-симбол.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas