· · Коментари: 0

"Патила сам јер су ме партнери остављали брзо и без објашњења": Тања Бошковић најискреније о свом љубавном животу

Наша глумица сматра да није имала пуно среће на емотивном плану

1658917547_tanjab.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС

Тања Бошковић једна од најлепших и најбољих глумица. У некадашњој Југославији припадници јачег пола су уздисали за њом, а и данас у 70. години пођеднако је отмена, харизматина и лепа. Упркос свему томе, она за себе тврди да није имала среће на љубавном пољу:

"Некад сам јако патила што су ме фрајери остављали брзо, без објашњења. Мислила сам да сам досадна и најгора на свету кад ме нико не воли. У ствари нису ме волели онако како сам очекивала: безусловно и до краја живота",  објаснила је глумица једном приликом и додала да жали што се никада није удала.

Прочитајте још: "Захвална сам Богу што сам међу живима": ИНДИ Арадиновић о тешкој боолести са којом се борила

"Мени је жао што нисам успела да бивам удата. Просто ми није Бог дао тај дар, дао ми је друге дарове. На томе сам бескрајно захвална. А ово нисам умела", изјавила је.

“Заљубљивала сам се страховито, али нисам имала среће. Бог ми није дао таленат да направим везе, умела сам само да будем пријатељ. Друго, имала сам пример својих родитеља, ништа испод тога ми није било довољно добро” признала се Тања и присетила се момента када јој је легендарни Богдан Тирнанић једном рекао: 'Пола Београда је заљубљено у тебе, а ти седиш и штрикаш!'

Прочитајте још: "Било је страшно"-ВЕСНА ДЕ ВИНЧА гладовала 40 дана и изгубила 14кг: Ово је разлог (ФОТО)

Не крије радост што се остварила у улози мајке, а тврди да и даље живи живот пуним плућима:

"Спадам у људе челичног здравља. Последњих 35 година нисам имала ни кијавицу. Не знам како су људи постали инертни. И даље трчим, скачем, јурим, лудујем и певам... Волим море и да пливам. И даље једем шаку хране дневно. Ником није потребно више. Живим један здрав сељачки живот. Немам потребу за преједањем у било ком смислу. Вероватно ме молитва, причешћивање и исповест држе у добром духовном и физичком здрављу. То је моја радост. Никад се нисам простирала више него могу. Господ ми је дао дара колико ми је дао, а ја задовољна. Господ је дао да имам децу, ја пресрећна" рекла је лепа глумица, преноси "Лепа и срећна".

Тања је са редитељем Дејаном Караклајићем добила двоје деце, ћерку Лану и сина Дорђа. Ћерка је кренула њеним стопама и бави се глумом, а син је завршио два факултета и почетком 2014. године се оженио. Ђорђе данас живи у Америци, а више о њему можете прочитати овде.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.