Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прво му је посветила песму а после певала код ћерке на свадби? Мало људи зна за ЦЕЦИНУ љубав са овим СПОРТИСТОМ

Он је певачици највероватније био прва љубав

1662542041_ceca-foto-printskrin-instagramcecaraznatovicyoutube-svetlana-ceca-raznatovic-ceca-arhiva.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе/Светлана Цеца Разнатовиц/Цеца Архива/Инстаграм/цецаразнатовиц
Oglas

Цеца Ражанатовић свој љубавни живот вешто крије од очију јавности, нарочито од како је остала без супруга и постала удовица. Она је тек недавно изненадила њене обожаваоце и показала дечка са којим се први пут појављивала отворено у јавности.

Реч је о Богдану Срејовићу, са којим је певачица била у вези нешто дуже од годину дана. Пар је након раскида остао у пријатељским односима а код Ражнатовићке је опет завладала тишина и тајност на емотивном плану.

Цеца своје љубави не крије само од како јој је муж преминуо, ни њене љубави пре нису претерано експониране јавности.

Многи тако не знају да је једна од наших најпопуларнијих певачица била заљубљена у једног спортисту. Реч је Владану који је те давне 1989. године био играч цревене Звезде. Љубав између њих родила се на први поглед, он је био фудбалер а она певачица у успону која је своју каријеру тек почела да гради у престоници.

Владмир је тада имао 18, док је она имала само 15 година. Изгледа да је ово била права младалачка љубав те многи кажу да је управо њему посвећена песма "Пустите ме да га видим".

Тада се помињало чак и то да су се верили и да спремају свадбу, али су се растали 1990. године, када је Владан отишао у војску. Обоје су кренули својим путем, а он је фудбалера одвео у брак у којем је добио ћерку Сару. Занимљиво је да је Сари на свадби певала и Цеца, а тада се и нашалила на тему старе љубави.

"Ја сам дошла овде преко везе од једно 30 година, када смо се Влада и ја упознали, он је знао на време с ким треба са се забавља, са певачицом", изјавила је тада. "Шалу на страну, Сара је жељела да ја певам данас", казала је Цеца, уз коментар да су сви дивно расположени.

Прочитајте још: Била је девојка сина Марине Туцаковић, снимила је неколико хитова, а онда је уследио СКАНДАЛ након ког се повукла из јавности

Љубав према спортистима певачица не крије ни дан данас. Она је веома задовољна што се њена ћерка забавља са фудбалером, а чак се прича и да ће њих две ићи на светско првенство које ће се одржати у Катару, где ће за нашу репрезентацију заиграти управо Анастасијин дечко, Немања Гундељ.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas