Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Пила сам шаку лекова": Весна Ђогани о тешком периоду - "Угојила сам се 30 килограма, кроз подруме сам изашла из болнице"

Певачица се присетила тешких животних тренутака

1690877343_vesdjog.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Весна и Ђоле Ђогани важе за једне од најскладнијих на домаћој јавној сцени. О приватном животу отворено говоре, заједно су већ две деценије и имају двоје деце, сина Адриана и ћерку Лорену.

Међутим, Весна не крије да јој је губитак бебе пре више година изузетно тешко пао и да је један период пила велике количине лекова због тога:

- Била сам у великој депресији после губитка бебе. Пила сам шаку лекова и нисам била у стању ништа да радим. Имала сам чак и тефтер у који сам записивала кад коју терапију узимам. Док сам лежала у болници, гледала сам и старије и млађе жене које се боре с разним проблемима. Помислила сам колико се ми, жене, у животу мучимо с разним гинеколошким недаћама, али шта је, ту је - почела је причу за "Републику".

Осврнула се и на први порођај, али и постпорођајну депресију:

- Таман кад нас је кренуло у послу, ја сам затруднела. Ђоле је једно време причао: "Јао, па где баш сад!" После порођаја сам се променила, али сам добила нове страхове. Првих шест месеци била сам у постпорођајној депресији. Епидурал сам баш тешко поднела, била сам сва шлогирана и нисам током вожње смела да гледам ни лево ни десно. Само право. Била сам много несрећна, а бебу сам толико желела да је то било лудило. Дојим дете, а сузе саме иду низ лице.

Током трудноће угојила се 30 килограма, па се крила од јавности:

- Угојила сам се 30 килограма током трудноће. Кад сам изашла, требало је да се вратим међу девојке који су 10 година млађе од мене и које су мршаве. Из породилишта сам изашла кроз подруме да ме нико не би видео. Баш ми је све то било стресно, а у другој трудноћи сам се угојила упола мање. Између сам имала тај побачај. Сад, кад се сетим кроз шта сам све прошла, није ми добро, али ме је донекле и ојачало - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas