Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Пљували су ме и говорили да сам грешка природе": Болна животна прича Лејди Гаге, силована је са 19 година и трпела је психичко злостављање

Светска звезда је пролазила кроз пакао док није постала то што јесте данас

1660544861_profimedia-0713433085.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Певачица Лејди Гага осим свог невероватног гласа има и таленат за глуму. Он је тумачила улогу Патриције Ређани у филму "Кућа Гучијевих", а најављује се да ће у филму "Џокер" глумити Харли Квин.

Међутим, њој током живота и одрастања уопште није било лако. Детињство су јој обележили депресија и психичко малтретирање које је преживела.

"Почела сам да свирам клавир с четири године. Многи су мојим родитељима говорили да сам чудо од детета јер сам изванредно изводила најтеже композиције Баха, Бетовена и Шопена, али они у то нису веровали. Мислили су како са мном нешто није у реду и да сам чудна јер ми никада није било занимљиво да проводим време с осталом децом. Била сам тиха, повучена, једно су ме време чак водили и код дечјег психолога како би видели шта се то догађа са мном. После годину дана, схватили су да је боље да ме оставе на миру и гледају своја посла јер сам све могла сама", рекла је Лејди Гага једном.

Прочитајте још: "Психотерапија је била прекретница мог живота": Сара Јо отворено о проблемима

Она је била доста различита од других вршњака, па се никада није уклапала у оквире који су јој били наметнути, али не воли да се враћа у прошлост јер сматра да је то губљење времена.

"Не волим да се враћам у прошлост јер сматрам да је то губљење времена. Проживела сам ужасне дане као тинејџерка јер сам се преко ноћи сусрела с најстрашнијим обликом психичког злостављања што су ми приредила деца у средњој школи. Одувек сам била другачија и нисам се уклапала у оквире. Имала сам само неколико пријатеља и обожавала музику. Сигурна сам да су многи млади људи пролазили кроз сличан пакао, али су о томе ћутали јер их је било срамота. Због своје различитости, са само петнаест година пала сам у дубоку депресију", испричала је певачица у једном интервјуу с Опром када је и открила и да је била силована с 19 година.

Музику је користила као бег од стварности и на тај начин је избацивала негативну енергију из себе.

"Пљували су ме и говорили са смрдим, да сам наказа, грешка природе... Затварала сам се у кућу и непрестано свирала по седам сати како их из себе избацила сву негативну енергију као и мржњу коју сам осећала према другима. Ружно је када некога мрзите, а ја сам мрзела цео свет. Данас ми је жао због тога", рекла је Лејди Гага тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas