Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Победили све и остали заједно: Љубавна прича о КАМИЛИ, будућој краљици и ПРИНЦУ ЧАРЛСУ

Камила је од омражене љубавнице постала могућа будућа краљица.

1646207705_profimedia-0665739951.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Чарлс се у младости лудо заљубио у Камилу Шанд. Није била лепотица, али је волела журке и забаву, била је образована и искусна у љубави. Његова породица је на ову везу гледала благонаклоно, све до тренутка кад је дошло време да се принц од Велса ожени и под хитно добије потомство.

Кад су Британци пре 70 година последњи пут добили новог монарха, била је то млада жена од 26 година, удата за стаситог морнаричког официра и мајка двоје деце - Елизабета Друга. Њој је у овом тренутку 96 година, здравље јој се погоршава и свет очекује новог краља Велике Британије: Чарлса, принца од Велса, и његову краљицу, супругу Камилу, војвоткињу од Корнвола.

Прочитајте још: ДОРУЧАК Џенифер Анистон који је држи ситом до ручка: Холивудска глумица поделила како изгледа њен почетак дана

Обоје су времешни. Њему је 74 године, њој 75. Принц од Велса чекао је најмање пола века да буде крунисан и становници Острва у њему виде прелазно решење док на трон не дођу његов син Вилијам, војвода од Кембриџа, и његова супруга Кејт Мидлтон, омиљени у народу.

Фото: профимедиа

Краљица је недавно дала благослов Чарлсу изјавом да би волела да Камила постане будућа краљица супруга и захвалила јој се на вишедеценијској лојалности. И тако је некада најомраженија аристократкиња Камила Паркер Боулс од прељубнице и љубавнице постала будућа чланица краљевске куће Виндзор, о чему је сањала целог живота. Чарлс и Камила познају се од тинејџерских дана.

Она се тада звала Камила Шанд, долазила је из редова аристократије, а родитељи Брус и Розамунд припадали су оном слоју који је поред плаве крви имао и великог дара за бизнис. Са Елизабетом Другом и њеном мајком, бившом краљицом Мери, били су породични пријатељи. Шандови су позивани на сва породична славља, где су се млади принц од Велса и Камила упознали и зближили. У девојци је било веселости, духовитости и жара које је можда наследила од баке по мајци Алис Кепел, љубавнице Едварда Седмог. Биће то и Камилина судбина.

Чарлс је увек био затворен, меланхоличан тип, у сенци мајке краљице и оца који је желео да му син буде прави мушкарац. Доживљавао је тешке тренутке током одрастања, а утеху је налазио у Камили, која је увек успевала да га орасположи. Једино се с њом смејао, она је разумела његов укус, љубав према вртларству и екологији. Није била лепотица, али је волела журке и забаву, била је образована, сексепилна и искусна. Чарлс се лудо заљубио, а његова породица је на ову везу гледала благонаклоно, све до тренутка кад је дошло време да се принц од Велса ожени и под хитно добије потомство...

Прочитајте још: Заносна и у ПЕТОЈ деценији: Прелепа манекенка показала извајану фигуру на писти у ИТАЛИЈИ (ФОТО)

Породични савет Виндзорових тражио је адекватну супругу Чарлсу и пронашао ју је у младој Дајани Спенсер. Он је пружао отпор јер је његово заљубљено срце припадало Камили. Онда је на сцену ступила његова бака Мери, краљица мајка. Позвала је на састанак Камилине родитеље и родитеље морнаричког официра Ендруа Паркера Боулса, Чарлсовог пријатеља и партнера у полоу. Бака је уговорила брак између Камиле и Ендруа, а Чарлс је невољно запросио Дајану. И сама Камила говорила је Чарлсу како мора да се ожени фином девојком. Пре спектакуларног венчања с Дајаном видело се да је он изузетно хладан према овој лепој, младој жени. Током вереништва ретко јој се јављао телефоном, Дајана је недељама седела сама у палати Кенсингтон, обасута писмима обожавалаца за принцезу из бајке. Сваки слободан тренутак Чарлс је користио да оде на своје имање Хајгров, у оазу мира, где га је чекала Камила, која је у међувремену са Ендруом добила сина и ћерку. Чарлс је Камилу звао Џинџер, она њега Фред. И ту нико није био несрећан - осим леди Ди.

Фото: профимедиа

Брзо је намирисала брачни троугао. Иако се Камила трудила да јој постане пријатељица, Дајана није могла да је поднесе. Најпре је супругу правила сцене, уништавала своје здравље булимијом, а након што је испунила дужност и родила двојицу синова, решила је да све обелодани. Обратила се медијима, који су листом били на њеној страни, оптужила Чарлса за прељубу и на Камилу се сручио невиђен бес јавности. Мало је познато да ни Чарлсу ни Камили није пријала Дајанина популарност, статус "народне принцезе". Камила није волела да игде буду заједно, рекла је Чарлсу да ће је Дајана надмашити лепотом и елеганцијом и да ће пред њом изгледати смешна.

Прва се развела Камила, после 22 године брака. Чарлс је то учинио након 15 година.

Брзо су почели да се виђају у јавности, а након трагичне погибије леди Дајане 1999, венчали су се 2005, без помпе. Камила ипак никад није понела титулу принцезе од Велса, њу је Дајана однела у гроб. Понеће је Кејт Мидлтон чим Чарлс дође на престо, а Вилијам постане престолонаследник. Дајанини синови жену због које је њихова мајка патила гледаће као краљицу супругу. Мораће да трпе, јер племство обавезује. Ипак, Камилу неће звати височанство, већ величанство, али њој је и то довољно. Показало се да је увек била драга краљевској породици.

Британија се много променила од времена леди Дајане. Камили је све опроштено јер је видљиво да њу и Чарлса везује права љубав, оно што несрећна леди Ди једино није могла да добије. Кога данас занима шта је будућа краљица супруга радила у младим данима и да ли је мењала мушкарце као чарапе? Сада се у први план истичу њена лојалност, ведра личност, дискретност и топао однос с краљицом. Она је "њихова", припада кругу познатих и одабраних. Бави се хуманитарним радом, зна своје место, вољена је и поштована од сопствене деце и пасторака. И не задрма се ниједно перо на њеном шеширу кад се сети колико је ономад била омражена и исмевана као љубавница...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas