Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

Победник Звезда Гранда Махир Мулалић за Магазин Новости: Када сам први пут запевао пред Маријом није ми било добро!

Победник овогодишње сезоне Звезде Гранда је Махир Мулалић

1625208569_mahir-mulalic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Након што су се утисци слегли, победник Звезда Гранда Махир Мулалић у интервију за Магазин новости, открио је поједине детаље из такмичења, али и како је било радити са Маријом Шерифовић која му је била ментор.

Прочитајте још: ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Победник Махир Мулалић изјавом расплакао многе - "Мама ми је послала поруку кад сам хтео да одустанем"

Сада када су се утисци слегли, кажи нам да ли си свестан колики си успех постигао и како сада гледаш на такмичење које је трајало две године?

- Утисци су се слегли, постао сам свестан и хвала Богу и свим људима који су ми дали свој глас, а ја их разочарати нећу. Ове две године су биле јако стресне, тако да једва сам чекао само да се заврши такмичење па какав год исход био.

Марија Шерифовић дефинитивно је једна од најбољих певачица на нашим просторима, како је било сарађвати са њом и колико је била строга према вама?

- Сарадња са Маријом, била је феноменална. Сваки њен савет сам упијао и на крају се исплатио победом. О Марији је све речено, тако да само ћу рећи озбиљан ГЕНИЈАЛАЦ.

Да ли можеш да нам испричаш неку анегдоту са ваших проба?

- Сећам се прве пробе. Улазимо у студио и чекаамо Марију. Наравно, дошла је на време и почели смо да радимо. Када сам почео да певам пред њом ођедном ми није било добро. Почела је нога да ми клеца. Желим да кажем да на основу исправног ауторитета, све нас је научила како да се понашамо и пре свега интерпретирамо.

Током такмичења увек си био на висини задатка, али жири је умео често и да упути неку критику, колико си их прихватао и колико су ти помогле да би остварио успех?

- Без критике нема ни напретка. Жири је сваку критику упутио из врло простог мотива, а то је да бисмо следећи пут били још бољи. Ја сам сваку критику врло радо прихватао и јако ми је драго што нису биле само речи хвале.

Нажалост, за време такмичења си доживео велику породичну трагедију и желео си да напустиш Звезде Гранда. Шта ти је дало снагу да се ипак вратиш и шта те је Марија у тим тренуцима посаветовала?

- Продукција и Марија имају највеће заслуге што сам се опет вратио у такмичење. То су били јако тешки тренуци за мене. Много тога ми се мотало по глави, али након разговора са Маријом, схватили смо да је за мене најбоље да се вратим у такмичење, а то је уједно била и жеља моје мајке којој сам посветио победу.

Један од твојих најбољих наступа био је када си изводио песму "Не волем", од Ђорђа Балашевића, колико ти је било тешко да се избориш са "лалинским", с обзиром да си из Босне?

- Ја јако волим Балашевићеве песме и сваки нагласак са нашег Балкана. То је био велики изазов, а публика је то препознала и драго ми је што сам успео на свој начин да изнесем великог Ђолета.

У финалу си се у за победу борио са Исаком Шабановићем, који је био један од главних фаворита. Шта ти је у том тренутку прошло кроз главу када сте остали само вас двојица?

- Исак и ја смо кроз такмичење постали јако добри и какав год исход да био радовали смо се један другом, као што је то било и у нашем случају. У том тренутку нисам размишљао ни о чему.

Маријина реакција многе је разнежила када је изговорено твоје име као победника, шта ти је прво рекла?

- Рекла је добродошао у тим победника. Наравно, честитала ми је и захвалили смо једно другом на ове две године које су нас спојиле и направиле од нас пријатеље.


Имао си велику подршку својих колега из прошле и ове сезоне, да ли ћете након заврштека такмичења наставити дружење?

Прочитајте још: ПОБЕДУ ПОСВЕТИО ПОКОЈНОЈ МАЈЦИ Махир Мулалић је ПОДЕДНИК Зведа Гранда: "Требаће ми пар дана да се саберем!"

- Ми смо се већ договорили да ћемо правити неке журке редовније, а цела екипа из финала је била феноменална. За ове две године, бољу екипу не бих пожелео.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas