Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Почела сам да трчим између редова плачући": Гоца Лазаравић о НАЈТЕЖИМ тренуцима у каријери

Певачица отворила душу и проговорила о непријатној сиитуацији која ју је задесила

1662889028_Foto-Pixabay-Printscreen-YouTube-GOCA-LAZAREVIC-OFFICIAL.jpg
Фото: Пиxабаy, Принтсцреен/YоуТубе - ГОЦА ЛАЗАРЕВИЦ ОФФИЦИАЛ
Oglas

Гоца Лазаревић може се похвалити дугом и успешном каријером какву многе њене колеге прижељкују, а како је наступала на бројним дестинацијама, певачица не крије да је током разних весеља на којима је певала доживела и неколико непријатних искустава.

Ипак, једно јој је остало дбоко урезано у сећању, а певачица истиче да јој је то и најружнији моменат у каријери. Како је објаснила, на једној свадби гост ју је терао да се попне на сто, а када га је одбила, одлучио је да је истера са славља!

"Било је више таквих, али једна ситуација је била много непријатна. Певала сам на свадби са оркестром из Петровца на Млави са којим сам много тога радила. Када сам ушла под шатру пришао ми је један човек, за кога нисам знала ко је, и почео да ме вуче за рукав према врху софре, тако да сам се саплитала. Када смо дошли до стола где су седеле најважније званице и млада и младожења рекао ми је: 'Хајде, пењи се на сто!' Одговорила сам му: 'Знате, ја се не пењем по столовима!' Он је навалио на сто, и на сто. Када сам одбила гурнуо ме је и рекао: 'Отерајте је кући!' Погледала сам га и почела да трчим између редова плачући", испричала је певачица, а онда додала да су је момци из оркестра у којем је певала молили да остане и да не одлази са забаве.

"Момци из оркестра су ме зауставили и молили да останем. Покушавали су да ми објасне да је тај човек младожењин деда и да је попио, те да је већ било нормално да се људи пењу по столовима и клупама. Међутим, мени нико није рекао ни добар дан, већ ме је деда вукао као врећу. Ја сам се неколико пута попела на сто али зато што сам ја то хтела. Мени не може нико да нареди да се пењем на сто и то не дозвољавам никоме. Не постоји новац за који ћу да се пењем. То радим једино за џабе", додала је Гоца која је ипак истрајала до краја.

Прочитајте још: Он је био ЦЕЦИНА прва љубав: Познат је јавности, а мало ко зна да су били заједно (ФОТО)

"Била сам нерасположена, али сам певала до шест ујутру, уместо до два, какав је био договор. У шест су остали само млада, младожења и њихова породица, а како је била јесен сви су цвокатали од зиме и молили су деду да иде да спава. Међутим, он је говорио још ову песму и још ову песму. Толико сам већ била бесна, љута и уморна, да када је певач запевао '...и док иде низ улице слушам њене ципелице', прво сам бацила машну са косе, па сам почела да скидам мантил и онда да степујем ципелама. Уопште не знам зашто сам то урадила. На крају сам изула и ципеле. Деда се тада први пут насмешио и повикао: 'Стоп!' Пружио ми је руку и рекао: 'Па ти си, у ствари, дивна!' Питала сам га да ли је требало све да поскидам, да би он схватио да сам дивна. То ми је био најтежи и најпонижавајући моменат у професији", завршила је своју причу Гордана Лазаревић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas