Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОГЛЕДАЈТЕ ГДЕ АЦО ПЕЈОВИЋ СЛАВИ СВОЈ 52. РОДЈЕНДАН: Никад већи гламур и сјај

Ацо Пејовић, ускоро ће прославити свој 52. рођендан са српским џет-сетом у Дубаију.

1710317710_aco_pejovic_makedonija_10022024_0008.JPG
Фото: АТА
Oglas

Фолк звезда је заказао велики солистички концерт у овој далекој арапској земљи, а своје ВИП карте већ су обезбедили познати водитељи, глумци, фудбалери...

- Интересовање за Ацин наступ је огромно! У Дубаију има доста Срба, као и Пејовићевих фанова из целе бивше Југославије. Сви га обожавају и желе да дођу на његов наступ, а посебно због чињенице да он тог дана прославља рођендан. Нисам ни знао колико фанова из свих крајева има док нисам договорио овај наступ - рекао је Ђорђе Пешић. Како је још открио, поред наших људи који живе и раде у Дубаију, захтеве за ВИП карте и сепарее највише је добио од наших јавних личности.

- Доста певача, глумаца, фудбалера и водитеља доћи ће на Пејовићев наступ. Неки планирају годишњи одмор баш тада, а неки долазе специјално због рођенданског концерта. Сви су они његови добри пријатељи, па су пожелели да тог дана буду са њим. Верујем да могу да га слушају у Србији кад год пожеле, али наступ у Дубаију је нешто потпуно друго. Очекује се око 2.000 људи. Биће врхунска расвета, лед екрани, озвучење, а клуб у којем ће наступити један је од највећих и најгламурознијих у овом граду. Са Ацом ће допутовати и цео његов бенд са пратећим вокалима, тако да ће се о овом концерту сигурно дуго причати - рекао је Ђорђе, одбијајући да каже која су то све позната имена резервисала место. Ипак, шушка се да су Каја Остојић и Катарина Грујић само нека од њих!

- Ја сам већ наступала у Дубаију у организацији крајем прошле године и то је био најбољи наступ у мојој каријери! Не бих пропустила Пејовићев ни за живу главу - рекла је Каја Остојић.

(Курир)

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas