Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ ОБУКЛА: Александра Пријовић засијала као никад до сад

Иако је имала много концерата није престала да се труди око својих модних комбинација

1712391708_aleksandra_prijovic_13022024_0107--1-.JPG
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Једна од најуспешнијих певачица тренутно свакако је Александра Пријовић. Крајем прошле године па све до данас броји рекордне успехе на своим концертима. Пуни арене широм региона. Публика је очигледно воли и њени наступи су стално пропраћени са прегршт лепих тренутака и говора пуних љубави како према својим колегама, пријатељима и породици тако и према публици. Баш због тога Александра Пријовић константно успева да одржи блискост са својом публиком и освоји њихова срца. 

Иако више од пола године има константе наступе на којима промени и више одевних комбинација изгледа да Александри није понестало инспирације што се тиче истих. На свом синоћном концерту у хали Спенс у Новом Саду одлучила се за једну елегантну а опет модерну комбирацију. Обукла је црвени коплет сако који је имао као детаље мноштво шљокица. Испод сакоа обукла је кроп топ са заниимљивим детаљем у  обликом срца. Кроп топ је био сам у шљокицам а и фантастично се слагао уз њен сцрвени комплет. 

 

@цроатиангингер Прво заволи, ма прво заволи ме❤️ . . . #александрапријовиц #прија #алекс #звијезда #вирал #форyоу #фyп #форyоупаге #александра #александра #пријовиц #пријовицка #крагујевац #одистокадозапада #осијек #концерт #тиктокбалкан #тиктокхрватска #бањалука #борик #9зивота #тестамент #новисад #халаспенс #спенс #цоунтдоwн #апмаратон #маратон #местозлоцина #првиред ♬ оригинал соунд - Марија Поцрњић

 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas