Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПОЈЕДИНАЦ НЕ МОЖЕ САМ": Погледајте ко је кренуо са Николом Роквићем на далеки пут (ФОТО)

Никола Роквић упутио се на далеки пут који ће трајати око 30 дана, а на ком ће му помоћ пружити његова браћа

1713941964_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Фото Принтсцреен/ Инстаграм - николароквиц
Oglas

Певач Никола Роквић започео је ходочашће пут Грчке од 1.060 километара до манастира Светог Нектарија Егинског, а на том путу ће прикупљати средства за помоћ дечјој онкологији.

Од тренутка када се одлучио на овако хуман гест, Роквић пратиоце на друштвеној мрежи обавештава о свему, а на пут од 30 дана, колико би требало да траје путешествије, има помоћ, како је написао, своје браће које ће ускоро представити.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - николароквиц

- Појединац не може сам ништа. Са мном као подршка и тим су моја браћа - написао је певач и додао: "Ускоро ћу их и лепо представити, требало је љубави, воље и жртве да се крене на пут од 30 плус дана".

Један од њих је и репер Жобла.

Прва два дана Николу није пратило лепо време, ветар и киша ипак нису могла да поколобају певача на овом величанственом путу.

Велику подршку, без које не би ни могао, Роквић има у својој породици, пре свега супрузи Бојани, деци, браћи и мајци Славици, који су га и испратили на овај пут.

Подсетимо, Никола Роквић и његова супруга Бојана основали су фондацију која има за циљ да помогне онима којима је помоћ најпотребнија, а певач је пешака кренуо пут Атине, до манастира Светог Нектарија Егинског, и на том путу ће прикупљати средства за дечју онкологију.

- Наша жеља је да заједничким снагама прикупимо неопходна средства за куповину апарата који ће помоћи у дијагностиковању канцера мозга код деце, као и реновирању дела дечије онкологије. За то нам је потребно 200.000 евра, а ја ћу са овог светог места кренути пешке путем Атине, тачније до острва Егине и манастира Светог Нектарија Егинског и тим путем од 1060 км прикупљаћу неопходна средства. Зато позивам све компаније, појединце, али и моје пријатеље да нам пруже подршку и да остваримо ову велику мисију - истакао је певач у свом обраћању.

Роквић је кренуо из Храма Светог Саве, где су се окупили његови најближи, као и духовни отац, како би га испратили на овај пут. Њихов растанак је био веома емотиван, те су се многи расплакали, а њихова ћерка је најемотивније понела растанак од оца.

(Курири)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas