· · Коментари: 0

Полиција упала у Ријанину кућу: На посед јој упао ПОМАХНИТАЛИ ФАН са овом намером! (ФОТО)

Полиција је морала да интервенише у дому америчке певачице Ријане након што јој је на посед упао непознати човек и покушао да је запроси

1679649758_profimedia-0764688820-Rijana.jpg
Пхото: Профимедиа

Портпарол полиције у Лос Анђелесу рекао је да су морали да ухапсе човека који је у четвртак око 12.30 сати ушао на посед Р&Б певачице на Беверли Хилсу, преноси Паге Сиx.

Човек је наводно допутовао с другог краја САД, из Јужне Каролине, како би запросио Ријану, али, срећом, певачица има врло добро обезбеђење и полиција је брзо интервенисала. На имање јој је упао одевен у црвену тренерку с капуљачом, а полиција га је одвела у лисицама.

Фото: Профимедиа

Међутим, како није стигао даље од прилаза њене куће, у полицији је био само испитан и потом пуштен. За сада је, исто тако, непознато да ли је Ријана, која је успут речено трудна и чека друго дете с АСАП Рокијем, била код куће и сведочила овом узнемиравању.

Иначе, ово није први пут да се Ријана сусреће с уходама. Човек по имену Едуардо Леон ухапшен је 2018. године након што је провалио у дом Ријане и тамо чекао 12 сати да се певачица укаже. Срећом, тада Ријана уопште није била у Лос Анђелесу и њени асистенти су набасали на Леона који се крио у кући.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.