Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПОМЕРАЛА САМ ГРАНИЦЕ": Јана Милосављевић - "Плашим се да ће ми се вратити све што сам радила" (ВИДЕО)

Јана Милосављевић открила је непознате детаље о свом животу и одрастању

1707903391_Foto-Jana-Milosavljevic.jpg
Фото: АТА имагес/Новости
Oglas

Глумица Јана Милосављевић је остала упамћена по улози мале Зоне у култном филму "Зона Замфирова" који је оборио све рекорде гледаности када је приказан.

Та девојчица, сада је израсла у прелепу девојку која је у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости открила бројне занимљивости о свом животу, па се тако дотакла и одрастања са својим оцем познатим музичарем Ненадом Милосављевићем, познатијем као Неша Галијом.

У развору, Јана је открила и каква је била када је била мала:

- Била сам дивљакуша, волела сам да се играм са дечацима, наручито фудбал и тукла сам се стално. Била сам немогућа. Свака част мојим родитељима, истакла је глумица у подкасту "БИНДЖ".

- Оно што ми је изричито било забрањено, ја сам то морала да урадим. Знам да ми је речено, знам да не треба то да радим, али увек ме је неки ђаво терао. Наравно за то сам добијала и батине..., присетила се глумица.

Како је изгледало Јанино одрастање на Дорћолу као и многе друге занимљливости из живота младе глумице погледајте у интервјуу испод, као и на нашој јутјуб платформи:

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas