· · Коментари: 0

Помирење после 12 година: Сека Алексић и Драгана Мирковић коначно закопале РАТНЕ СЕКИРЕ

Певачице одлучиле да ставе тачку на сукоб

1669733011_Foto-Ataimages.rs-Seka-Aleksic-Dragana-Mirkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Музичке звезде Драгана Мирковић и Сека Алексић обновиле су своје пријатељство после више од једне деценије, како преносе домаћи медији.

Сека и Драгана су се годинама дружиле, а њихово пријатељство је изненада прекинуто давне 2010. године, под неразјашњеним околностима. Из поштовања једна према другој, али и година током којих су неговале сјајне пријатељске и колегијалне односе, никада јавно нису желеле да говоре о разлозима због којих више не разговарају, а сада су наводно одлучиле да закопају ратне секире.

Прочитајте још: Нова СЛИКА Милоша Биковића и његове ДЕВОЈКЕ: Изазвала лавину коментара - "Могао је и бољу да нађе" (ФОТО)

Извор близак певачицама открива да су њихов однос покварили други људи, својим сплеткама.

- Давно је то то било, прошло је много година откако су се посвађале. На њих су утицали други људи који су их завадили, измишљајући разне трачеве, гласине и радећи сплетке, а суштински разлог њих две нису имале. Одувек су се поштовале и уважавале, како приватно тако и колегијално. Годинама су се дружиле и биле баш блиске, никад ружну реч једна за другу нису рекле, чак ни када су престале да се друже, али ето, у све су прсте умешали неки лоши људи са естраде и њиховог тадашњег окружења - прича извор за "Пинк" и открива.

- Недавно је сасвим спонтано дошло до помирења, на обострано задовољство. Знам да је с обе стране већ дуже време постојала жеља да се изгладе односи и коначно је дошло до тога. Прошло је чак 12 година и ето, после толико времена, као да се ништа није ни прекидало. Обе су схватиле да је до овога требало доћи много раније и да није требало да верују погрешним људима. Било, прошло, важно да је дошло до помирења, јер не постоји ниједан разлог да њих две буду у било каквој свађи - закључује извор, а певачице се овим поводом још увек нису огласиле.

Подсетимо, пре три године причало се да ће Сека и Драгана заједно седети у жирију једног музичког такмичења. Драгана је тада изјавила да нема ништа против те идеје.

- Знам да Сека треба да се појави у "Пинковим звездама", али немам проблем са тим. Изузетно поштујем и волим људе, без обзира да ли су они то завредели или не. Сваки жив човек, вредан је мог поштовања и увек ћу се тако понашати. Ја сам Секи јавно честитала рођење детета, јер то је најдивнија ствар на свету.

Сека је готово увек била суздржана када је било речи о овој теми, али је исте године потврдила да се нису помириле.

- Ми се нисмо помириле, али све најбоље мислим о њој као о колегиници. Све је остало као што је и било - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.