Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПОНИЖАВАО МЕ И ТЕРАО ДА ПИЈЕМ ДОК ПЕВАМ" Певачица открила да је била жртва насиља

Певачица Андреана Чекић је била у браку са Иваном Миладиновићем, који је био клавијатуриста у њеном бенду. Андреана и Иван венчали су се 4. маја 2016. године, а Андреанина кума је била Ана Севић. Након разилажења Чекићева је испричала како ју је супруг психички злостављао и да га је плаћала дупло више него што иначе зарађује клавијатуриста.

1708163583_e3539bd12f9ae4bae7f2e909b63093d38f18c302.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

"Желела сам ја да будем прва која ће рећи да се разводимо, како се не би спекулисало у медијима због чега смо се растали. За себе могу да кажем да сам добар човек, јер увек сам гледала да никога не повредим. Једно што сам после развода погрешила јесте то што сам наставила да радим са њим и што сам га оставила да станује код мене док не среди свој стан, али тога сам тек сада свесна. Не могу њега да кривим, јер свако ради најбоље како зна", рекла је певачица за медије и наставила:

"Ми смо годинама сарађивали, али сада први пут кажем да ту никада није било неке љубави, касније смо то тек схватили. Буквално сам се једног јутра пробудила, скувала нам кафу и започела тему са њим уз реченицу: 'Срећо моја, дај да признамо једно другом да се не волимо као муж и жена'. Никада нисам коментарисала приче да ме је варао, али ја сада могу тврдим да јесте. Жену не можеш да лажеш, она то мора да зна, само би требало да призна себи. Ја сам признала", навела је Чекићева тада.

Андреана се пре неколико година развела од Ивана, а о њиховом односу дуго је избегавала да прича у јавности.

Андреана је 2019. године причала како ју је клавијатуриста психички малтретирао и био са њом само из интереса, док је као жену и супругу никада није третирао, како је сама испричала.

"Психичко злостављање почело је тако што ме је све чешће понижавао пред сарадницима, да би мене направио малом, а себе великим. Више пута ме је терао да пијем кад радим и кад снимам песме. Том вређању присуствовали су мој пријатељ и аутор Саша Лазић, такође и Емир Ђулович и били су згранути", рекла је једном приликом за Свет Андреана.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas