Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Поред њега сам сазрела као особа": Овако изгледа МУЖ НАТАШЕ НИНКОВИЋ са којим је у браку 26 година (ФОТО)

Наша позната глумица не крије колико је срећна поред свог супруга

1684304987_jdp_dan_pozorista_03042023_0104.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Наташа Нинковић удала се са 25 година за десет година старијег бизнисмена Ненада Шаренца. У браку су 26 година и поносни су родитељи близанаца Матије и Луке.

Наташа истиче да јој је брак помогао да сазри и да је Ненад имао веома позитиван утицај на њу:

- Била сам клинка и у почетку брак сам тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке - испричала је својевремено за домаће медије, па додала:

- Данас могу да кажем да сам сазревала поред супруга, а и децу сам добила у правом тренутку, као испуњена жена која може да им се потпуно посвети.

Због супруга одбила је и чувеног америчког редитеља Оливера Стоуна:

- Оливер Стоун био је на неком пропутовању кроз Балкан и свратио је до Београда. Тада сам га видела последњи пут. Показала сам му Народно позориште, заправо сцену где играм, град… Стално ме запиткивао шта је ту толико вредно, па сам одлучила да не покушам у Америци. На вечери у Скадарлији упознао је мог Нешу. Питао ме је да ли је и он један од разлога због којих сам одлучила да играм у Београду и ја сам му одговорила: ‘Наравно'“ - признала је за "Блиц" једном приликом, па додала да себе назива срећном и испуњеном женом:

- Ја сам срећна жена, јер сам их имала и на послу и приватно, а и данас имам такве тренутке. Било је вечери када сам говорила себи: ‘Нема даље, нема боље’. Ситуације ‘нема даље’ имала сам много пута са супругом. Оне кратко трају, али ваљда баш зато јесу изузетне.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas