Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Породица Милоша Биковића је променила презиме: Глумац открио истину о свом пореклу

Милош Биковић проговорио о својим коренима

1684312535_Milos-Bikovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милош Биковић важи за једног од наших најуспешнијих глумаца. Успео је да се пробије у свету глуме и достигне сетску славу. Сарађивао је са неким од највећих светских звезда. Због својих успеха цела нација је поносна на њега. 

Многи би волели да знају сваки детаљ његовог живота, али он се труди да приватност задржи за себе колико год може. Међутим, недавно открио до сада непознате податке о својој породици. Гостујући у емисији  "1 на 1" на Каналу 5, у Северној Македонији, открио је да је његова породица променила презиме.

- Мој деда се родио као Биковски и они су пореклом из Берова - рекао је глумац у поменутој емисији, док је једном приликом за руске медије испричао детаље из свог приватног живота и одрастања.

- Одрастао сам на Карабурми, а често смо се селили јер нисмо имали свој стан. Моја породица је некада била веома богата, а након Другог светског рата због национализације смо све изгубили. Тата је био директор велике аустријске фирме и зарађивао је доста новца, али ја нисам осетио тај лагодан живот. Мој брат јесте - рекао је тада Биковић.

Родитељи су му се заразвели, а отац се након тога преселио у Немачку. Преминуо је 2006. године. Милошев брат се замонашио док је он још увек био дете, а глумац је открио у каквим су односима.

- Мој брат је отишао у манастир када је имао 22 године, а студирао је с потомцима руских емиграната који су дошли у Србију након Октобарске револуције. Важно ми је да кажем да с њим причам као са братом, али се увек сетим да је он ипак монах који је свој живот посветио Богу - закључује Биковић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas