Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Породила се КУМА Јелене Карлеуше: Успешној манекенки убили вереника, па се преселила из Србије - сада се други пут остварила у улози мајке (ФОТО)

Манекенка Ивана Кукрић је Јелени кумовала на венчању са Бојаном Карићем

1698916959_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-ivanakukric.jpg
Фото: Атаимагес.рс Принтсцреен/ Инстаграм - иванакукриц
Oglas

Мало ко зна да је кума Јелене Карлеуше бивша манекенка Ивана Кукрић, која се породила по други пут и на свет донела још једну девојчицу.

Ивана је, наиме, сведочила Јелени на венчању са Бојаном Карићем, нажалост брак се убрзо након свадбеног весеља распао, а по свему судећи, прекинуло се и кумство.

Певачица манекенку није позвала на своје друго венчање са Душком Тошићем, за кума је бирала дизајнера Дарка Костића, а доказ да су сваку комуникацију бивше другарице и куме прекинуле је и то што се не прате на друштвеним мрежама.

 

Спекулише се да оне данас немају апсолутно никакав контакт, живе на два различита континента, ипак како су им профили јавни, једна другој могу да завире у животе бар накратко, а да ли то чине не можемо са сигурношћу да тврдимо.

Од раскида пријатељства Јелена се два пута остварила у улози мајке, Ивана само једном, а недавно је свет обавестила да се породила и по други пут.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - иванакукриц

Кума Јелене Карлеуше у Лос Анђелесу, где годинама живи са супругом и ћерком, на свет је донела још једну принцезу, чије фотографије је поделила са пратиоцима на Инстаграму.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - иванакукриц

Подсетимо, Ивана се моделингом озбиљно бавила. Радила је у Италији, а онда се преселила у Америку. Сарађивала је са најпознатијим светским дизајнерима и модним кућама, а чак је и "позајмила" очи Хале Бери у реклами за маскару. Овде је памте као манекенку из спота за песму "Злочин и казна" Здравка Чолића.

Такође, осим по кумству и односу са ЈК и својим манекенким успесима, Кукрићка је била интересантна јавности и због њеног љубавног живота. Била је верена с Драгојем Тришићем, који је убијен испред његове зграде у Жаркову.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas