Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
завртеће вам се у глави

Поседује 45 аутомобила и 14 кућа, а овом списку се не назире крај: Енормно богатство Џонија Депа

Недавно се нашао у центру медијске пажње целог света, а његово богатство је сумануто велико

1654419049_dzoni.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Суђење између Амбер Херд и Џонија Депа пратио је цео свет. У том процесу који је дуго трајао, Деп је успео да докаже да није крив.

Пре четири дана суд је донео пресуду, а многобројни фанови чекали су испред суда коначну одлуку. 

Амбер ће морати да исплати Џонију Депу 15 милиона долара, како је порота навела у свом излагању, за различите тачке оптужнице. Међутим, и Амбер Херд је добила 2 милиона у борби против Депа.

Живот овог славна глумца и те како је скуп, а његов бивши финансијски менаџер изјавио је да је Деп само у периоду од 1999. до 2016. зарадио невероватних 600 милиона долара!

Прочитајте још: Шакира завршила у болници након што је сазнала за превару: Хитна помоћ дошла по њу

На лекаре који су му помагали око излечења болести зависности месечно је издвајао 100 хиљада долара, а дупло већу цифру на особље.

Велике суме новца троши на виле, луксузна путовања, приватне авионе.. Веровали или не, у његовом власништву је 14 кућа, чија је куповина и одржавање у једном тренутку износило 75 милиона долара. Међу те некретнине спада и дворац у Француској, а глумац поседује и групу острва на Бахамима.

Деп је очигледно велики љубитељ аутомобила, судећи по броју четвороточкаша које има- ћак 45! У том возном парку налазе се и скупоцени винтиџ модели "ролс ројса".

За јахту је издвојио 18 милиона долара, а занимљив је податак да је 30 хиљада долара трошио месечно на вина која је набављао широм света. Он је улагао и у различите врсте антиквитета, накита, гитара, уметнина...

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas