Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Постоји ДОБАР разлог зашто породица ћути": Ујак Кејт Мидлтон проговорио о њеном здравственом стању

Ево шта је "црна овца" краљевске породице имала да каже

1709723013_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-i-Gari.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Гари Голдсмит, ујак Кејт Мидтлон, тренутно је горућа тема у Великој Британији - он се прикључио ВИП верзији ријалитија "Велики брат". Негов потез довео је до медијских натписа о томе како брука краљевску породицу, а пришили су му и епитет "црне овце". У међувремену, Гари тврди да неће осрамотити ни своју породицу ни принцезу од Велса током учешћа у спорном ријалитију.

Шоу је почео пре два дана, а новинари су искористили прилику да Гарија питају и о стању његове сестричине Кејт Мидлтон. Он је рекао да је принцези потребан "простор" како би се опоравила, те је демантовао бројне теорије завере које круже друштвеним мрежама.

- Мислим да би сви требало да је оставе на миру, јер постоји добар разлог зашто породица не прича о томе и зашто јој треба мало простора. Само мислим да је суштински погрешно то што износе те теорије завере и када би се неком другом дешавало то што се дешава њој, желели би да му дају мало простора за предах. Али пошто је Кејт - Кејт и она је толико невероватна, увек постоји много интересовања за њу. Она је са разлогом најпопуларнији члан краљевске породице и само молим људе да јој дају мало простора. Мислим да мењају динамику и да су фокусирани на породицу. Они имају дужности и привилегија је имати улоге који имају, али породица ипак мора да буде на првом месту - истакао је Голдсмит.

- Мораш да пазиш на себе. Стави сопствену маску за кисеоник пре него што се побринеш за друге! Кејт, оздрави. Волим те и када будеш спремна, видимо се поново. То је оно што радимо са свима другима, па зашто не и са њом - додао је он.

Подсетимо, Кејт је први пут после два месеца виђена у јавности у понедељак у јутарњим часовима у аутомобилу којим је управљала њена мајка Керол. "Ухваћене" су у близини породичне куће у Виндзору, а верује се да су непосредно пре нео што је фотографија настала одвеле децу у школу.

Кенсигтонска палата саопштила је крајем прошле године да ће се принцеза од Велса привремено повући са свих службених дужности услед оперативног захвата у пределу абдомена. Она је провела две недеље на приватној клиници у Лондону, а отпуштена је са исте 29. јануара.

Иначе, данас је потврђено од стране британског Министарства одбране да ће Кејт 8. јуна присуствовати генералној проби церемоније Троопинг тхе Цолоур, уочи главног догађаја који ће се одржати 15. јуна. За сада није познато да ли ће се она и пре тога појавити на неком званичном дешавању.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas