Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потез о коме бруји цео свет: Кијану Ривс невероватним потезом одушевио младенце (ФОТО)

Славни глумац испунио жељу младенцима

1661580227_kijanu-rivs.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Брачни пар из Велике Британије, одесео је у једном хотелу где се тог дана одржавала венчање. 

Прочитајте још: Викторија и Дејвид Бекам у проблемима? Даља пословања неизвесна

Када су случајно срели глумца на рецепцији, замолили су га да им се придружи на њиховом свадбеном весељу. Кијану је прихватио позив и рекао да ће се појавити касније. У том тренутку Џејмс и Ники су помислили, да је то био само културан начин да их "откачи", али су доживели велико изненађење.

"Био је јако пријатељски расположен и рекао је да ће нас посетити касније. Нисмо знали хоће ли заиста доћи, али било нам је кул што смо мало попричали с њим", испричала је Ники, која није веровала да ће се легендарни глумац појавити.

 

Ипак, он је одржао своје обећање и придружио се слављу:

- Био је јако драг, честитао нам је на венчању и фотографисао се с нама. Мало је попричао и с нашим гостима, који су се такође хтели да се сликају с њим - рекла је пресрећна млада.

 

Кијану Ривс, сличан потез је направио пре 4 године, када је улепшао венчање једног пара из Њујорка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas