Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Потребно је да му даш му РАЗЛОГ да остане": Девојка Лазара Ристовког упутила поруку његовој бившој жени Даници? (ВИДЕО)

Аница Лазћ наставља да интригира јавност

1707312778_Foto-Printscreen-Instagram-anicalazicofficial-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - аницалазицоффициал, Атаимагес.рс
Oglas

После развода од супруге Данице Ристовски, Лазар је упловио у везу са знатно млађом колегиницом, а њихов однос је често на мети критика.

Ипак, чини се да се на то не обзиру, већ су недавно започели и заједнички живот.

Аница интригира јавност сваком својом новом објавом, а сада је поделила кратак видео снимак у ком психотерапеут јасно предочава шта је то потребно једном мушкарцу у савременом добу у ком су жене све јаче и снажније, самосталније и са више самопоуздања.

- Пусти га, отвори му своја врата. Потребно је да му пружиш разумевање и даш му разлог да остане, створиш осећај да ти је потребан, да има сврху - казала је оквирно терапеуткиња, што је Аница Лазић врло радо поделила са фановима.

Развод после 42 године брака

Лазар тренутно је у вези са 39 година млађом Аницом, док је прошле године потврдио вест о разводу са сада већ бившом супругом Даницом Ристовски.

- Ова тема је за нас тешка и не би било лепо да се развлачимо по жутој штампи. Ми смо ипак два, ако могу да кажем, велика и достојанствена уметника, која су дошла до краја заједничког пута, која ће после званичног развода наставити своје путеве, а ти путеви ће се свакако поново преплитати и сусретати, али на један другачији начин. Ми се нисмо разишли због неке друге жене или неког другог мушкарца. Једноставно, потрошили смо енергију која нас је држала заједно. Водећи се конзервативним обичајима, можда смо могли и даље да живимо заједно да бисмо се, само не знам коме, доказивали, али свакако је здравије и поштеније што смо се одлучили на овакав корак. Ми смо се у последње време гледали очима које су изгубиле жар, занос и љубав, која нас је грејала више од четрдесет година - рекао је глумац у исповести за магазин Глорија, те додао да је било тешко донети овакву одлуку.

- Наравно да је тешко. Али животну енергију треба следити и поштовати како се људи не би поразбољевали. Животна енергија мора да има свој ток, јер ако се тај ток заустави, ако се препречи насилно, онда долази до трагичних последица и завршетака. Ми смо два достојанствена бића и зато је и наш разлаз достојанствен. Толики људи се разводе. Некада сам и сам мислио да то није лепо. Да то није у реду. Али зар није боље да двоје људи, ако су већ изгубили мотиве за заједнички живот, тај живот прекину и наставе да живе своје друге, енергетски свежије и здравије животе. Неколико месеци не живите заједно. То је свакако рушење једног света. Али то није рушење куће коју смо заједно градили све ове године. У ту кућу ће и даље долазити наша деца, као и ми. Та кућа је отворена заувек за све нас.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas