Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Удавали су ме за покојника": Детаљ из живота српске певачице шокирао је све

Певачица проговорила о тешким тренуцима из живота

1603875518_vera-matovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Вера Матовић, важи за једну од најбољих певачица народне музике, а њене песме се певају и даље. 

Прочитајте још: Победила је са Маријом Шерифовић, а сада је испричала непознате детаље о себи

Често су јој приписивали скандале и удавали за разне мушкарце, али један детаљ из живота певачице шокирао је све.

- Ја никада нисам правила скандале, други су ми правили. Удавали су ме за покојнике, човека не знам, умро пре десет година, а мене удали за њега. После су ме удавали и за другог покојника… Не знам због чега је то неко урадио, мене је то јако погодило и данима сам плакала. Па, зар мене, тада удату жену са децом, да спајају и то са покојним људима – рекла је Вера у једној емисији и додала да се удала за човека кога воли, хармоникаша Ратомира Раћу Матовића:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пије се кафица❤️😊☕️ #вераматовиц

А пост схаред бy ❤️СТРАНИЦА О ВЕРИ МАТОВИЦ❤️ (@вера_матовиц_фанпаге) он

- Удала сам се за човјека којег сам волела. Наш брак је исти као од првог дана. Парови крену у везу, брак, а онда једно добије популарност, стекне крила. И ја сам све то могла, али нисам. Мој супруг је увек имао поверења у мене. Удварали су ми се други мушкарци, али им никада нисам давала повратну информацију. Мушкарце сам гледала као браћу, а жене као сестре – изјавила је Вера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas