· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Иста Памела Андерсон: За 500 евра, без операција, изгледа као "чуварка плаже"

Мајка двоје деце (37) без операција иста Памела Андерсон.

1623325064_w_53602430.jpg
фото: ЕПА

"Да ли би 37-годишња мајка двоје деце, са величином 30Б и дечачком фигуром икада могла да има груди које стају у Д корпу, заобљене бокове и извајану задњицу? О калифорнијском тену и "барби-плавој" коси да и не говоримо", започела је своју причу Поли Хејл за британски "The Sun".

Још док је била тинејџерка, Поли је сваке суботе поподне фасцинирано пратила "Чуваре плаже", јер је била опседнута Памелом Андерсон.

Прочитајте још: ШОК! Погледајте како изгледа двојница КЕЈТ МИДЛТОН, која зарађује МИЛИОНЕ због своје сличности са војвоткињом (ФОТО)

Када је видела трансформацију глумице Лили Џејмс у Памелу Андерсон, Поли је решила да себи приушти један дан у Памелиној кожи.

Уштедела је 600 долара (око 500 евра), од којих је платила перику, вештачке груди и шминку. 

Шминкање и процес трансформације трајали су седам сати, али је резултат био феноменалан.

Док многи фанови дају баснословне цифре на естетске захвате како би изгледали као њихови идоли, Поли је само са шминком, периком, и гуменим грудима успела да постигне свој циљ, и да буде Памелина двојница, барем на тај један дан.

Како је цео процес трансформавије текао, и како изгледа Поли у телу Памеле, можете погледати овде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.