· · Коментари: 0

ПОТВРЂЕНО ЈЕ: Ријана је спектакуларним наступом на Суперболу открила ПРЕЛЕПЕ ВЕСТИ (ВИДЕО)

Нступом се само на кратко вратила на музичку сцену

1676273290_profimedia-0755632531-Rijana.jpg
Пхото: Профимедиа

Осим што је издоминирала својим експлозивним наступом на Суперболу, Ријана је дала много тема за нагађања.
Појавивши се у у црвеном комбинезону са раскопшчаним горњим делом, певачица је открила свој труднички стомак, помазивши га у једном тренутку. Сви су остали у неверици угледавши њен стомак, обзиром да је пре мање од годину дана донела на свет своје прво дете, сина13.маја 2022. 

Како преноси Вариетy, Ријанини представници за јавност потврдили су да је Рири у благословеном стању , и да ће се остварити у улози мајке по други пут, са својим партнером, репером Асап Рокијем.


Добро је познато да су припреме и вежбе за највећи наступ у Америци, полувреме СуперБола, веома захтевни и напорни, а Ријани је све вероватно било додатно замарајуће узевши у обзир њено стање. Ипак, то је није зауставило да изведе сет својих највећих хитова, а наступ је започела са ''Битцх беттер хаве мy монеy'', и завршила са ''Диамондс''. Иако није било ниједног специјалног госта, како обично буде током овог наступа, успела је да изнесе целу кореографију током 12-минутног наступа. Са армијом плесача, разноликих костима и спектакуларног ватромета у завршници, био је то тријумфални повратак на сцену након петогодишње паузе од наступа.
Али, изгледа да ће се пауза поновити, из најлепших могућих разлога...

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.