Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Позната СРПСКА певачица преживела пакао: Од болова сам падала у несвест, била сам на ивици смрти

Иако јој живот делује као савршен, певачица је открила и до сада непознате детаље о паклу кроз који је прошла

1598440523_katarina_gruic_14062020_0025.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Катарина Грујић, важи за једну од успешних и увек расположених певачица, али је мало познато да је прошле године преживела веома тешке и стресне моменте.

Прочитајте још:  Тања Савић очајна: Синови постају као отац

Она је прошла праву борбу за живот, почели су да јој отказују бубрези и озбиљно јој је био угрожен живот:

- И данас ми је тешко да се присећам тог периода. Вратила сам се кући са Јахорине у страшним боловима. Кидало ме је све у стомаку, али и у пределу бубрега. Отишла сам код лекара, међутим, доктори су ме у том тренутку уверавали да је све у реду. Док су они говорили да ми није ништа, ја сам од болова падала у несвест - каже Каћа и додаје:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гоод морнинг 🌍 @кларалинее ❤️ #беацхлифе 🏖

А пост схаред бy Катарина Грујиц́ (@катаринагрујиц.долл) он

Примала сам ињекције и ишла на наступе. На бини сам певала и играла јер нисам хтела да изневерим публику, а у себи сам умирала од болова. Након неколико месеци таквог пакла, завршила сам у болници. Лекари нису могли да верују у каквом стању ми је био бубрег. Говорили су ми да отказује, да ће морати да га изваде. У једном моменту ми је било толико лоше да сам се озбиљно забринула за свој живот. Породица је све време била уз мене и сви су дошли у болницу да се тестирају. Желели су да се утврди ко од њих може, уколико, не дај Боже, буде потребно, да ми донира бубрег. Сестра је одмах рекла: "Ја ћу", као и мајка и отац. Гледам их, знам да хоће да ми помогну, а душа ме боли када помислим да би неко од њих могао остати без тог органа. Неизмерно сам им захвална, то се не заборавља. Они су моји једини прави пријатељи - наставља певачица и открива да је у болници преживела праву драму, добила је гушење:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Го wилд фор а wхиле 🐯 #партyтиме

А пост схаред бy Катарина Грујиц́ (@катаринагрујиц.долл) он

 - Лекари су ме одвели на скенер и тада су ми интравенски убризгали контраст на који сам, како се касније испоставило, била алергична. Почела сам да се гушим, нисам могла да дођем до даха. Ухватила ме је страшна паника. Тада је настала права драма. У тих неколико секунди цео живот ми је прошао кроз главу.

Прочитајте још: Мира Шкорић проговорила о БОРБИ СА РАКОМ: Почела сам да осећам умор, а онда сам сазнала СТРАШНУ ИСТИНУ

- Доктори су одмах реаговали и дали су ми ињекцију. Да нисам била окружена стручњацима, вероватно бих се угушила. Било је језиво! Тај период у болници ми је помогао да схватим на кога у животу могу да се ослоним. Заправо, закључила сам да имам породицу и мали број пријатеља. Ма не волим да причам о том периоду, не волим да се сећам - закључила је позната певачица. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas