Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната певачица саградила кућу на МЕСТУ МОРБИДНОГ ЗЛОЧИНА: Село бруји о уклетој мочвари

Да ли због овога Рада Манојловић нема среће у љубави?

1712667601_Rada-Manojlovic-kuca-foto-N-Fific-ATA.jpg
пхото:АТА
Oglas

Певачица Рада Манојловић баш и нема среће у љубави, а сада је почела да сумња да је биле тешко проклетство. Како пишу медији, од комшинице из Четережа се сазнаје, да су Раду многи мештани саветовали да не гради нову кућу у истом дворишту, јер постоје приче да је на том месту пре много година била мочвара у којој се удавила жена са малим дететом. 

- Манојловићу су часна и поштена породица, за њих у селу нема нико ништа лоше да каже. Рада нам је понос велики и кад дође овде свима се јави и са свима лепо поприча. Видим да нема среће у љубави, има она година и знам да њен отац једва чека да се она уда и да роди дете. Ни сестра јој нема мушкарца и баш велика штета. Да вам кажем, ја сам чула приче, то цело село зна да је на том месту где им је кућа пре 100 година, била велика мочвара. Ту се удавила једна млада жена са мушким дететом и зато кажу да цело село бије проклетство због тога. 

- Неки кажу да та жена није имала мужа и да су је само тако оставили да иструне у тој мочвари, јер нико није дошао по њу. Многи стари сељаци кажу да је то земљиште проклето због тога. Рада када је отишла у Београд да пева и кад је постата позната, дошла је овамо да гради кућу. Многи су јој рекли да купи план на другом месту и испричали јој ту тужну причу, али је она рекла да су то будалаштине. А, ипак нису, видите како ни она, ни сестра немају среће да се удају и да роде децу - прича комшиница за Стар и наставља:

- Кажу да проклество качи само женску страну, јер се млада жена удавила. Ја сам познавала и Радину мајку која је била изузетна жена, велика туга је била у селу кад се она разболела и кад је преминула. 

(Република)

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas