Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАЗВОД

Познати глумачки пар се разводи након пет година брака?

Познати пар наводно је ставио је тачку на петогодишњи брак

1602055864_marija-bergam.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ЦобраФилмОффициал
Oglas

Марија Бергам и Радивоје Раша Буквић, одлучили су да након се пет година проведених у браку, разведу.

Прочитајте још: Ово је НАЈПЛАЋЕНИЈА ГЛУМИЦА на свету: Престигла је чак и Анђелину Џоли

Према речима извора, неко време су све држали у тајности, а онда су најближим пријатељима рекли. Њихов разлаз догодио се почетком године.

- Пре короне су се разишли, а до ове одлуке су дошли јер су се разилазили у мишљењима и ставовима. Они су то желели да ураде већ неко време, али никако нису успевали. Немају они бурне свађе и расправе, просто, са временом су схватили да нису једно за друго, нису се нашли. Имају различите жеље и интересовања, у једном тренутку путеви су им се скроз разишли. Карактери су им другачији и онда не функционишу како треба. На почетку је то све деловало идилично, али већ неко време им не цветају руже у браку и договором су дошли до закључка да је најбоље да се разведу. Није посреди никаква превара или било шта тог типа. Остали су у добрим односима, чују се и понекад виде, остали су у пријатељским односима. Просто, код њих су се емоције и љубав угасили - открива извор упућен у целу ситуацију, и додаје да је глумац напустио њихов дом.

Прочитајте још: Наша глумица на оригиналан начин демантовала да је трудна (ФОТО)

Раша се одселио, а Марија је остала у стану у ком су пре живели. Наравно, син им је на првом месту и због њега су решили да све то иде мирним путем. Већ неко време причају о разводу, сви њихови најближи то знају, тако да то више није тајна. Доста су вагали, размишљали, ипак, тешка је то одлука. Не знам само да ли је све то папиролошки сређено па да су званично разведени - закључио је извор.

Овим поводом медији су контактирали Марију, коју су упитали да ли је тачно да су се развели, на шта је она збуњено одговорила: - Још нисмо, мислим, ми се нисмо... не знам због чега вам је то интересантно да пишете. Нисмо се развели, али немојте да пишете на ту тему, јер заиста не желим да причам о свему томе што се дешава - рекла је глумица, док је Радомир додао да је развод приватна тема, те да о њој неће да говори.

Прочитајте још: Глумица Марина Ћосић поделила је РАДОСНЕ ВЕСТИ: "2020 година нам је НАЈВЕЋУ ЖЕЉУ ипак испунила!"

 - То је моја приватна ствар, то се вас не тиче. То нису теме о којима можемо да причамо, то су трачеви - поручио је он.,

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas