· · Коментари: 0
НИСУ ЧИСТУНЦИ

Познати открили своје НЕХИГИЈЕНСКЕ НАВИКЕ: Од уринирања у умиваоник, до прања косе после шест недеља! (ФОТО)

Ове познате личности имају упитне навике када је реч о личној хигијени.

1629816899_pjimage--13-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ jessicasimpson/officiallymcconaughey/ juliaroberts

Не користе дезодоранс

Глумац Метју Меконахи (51) био је једна од првих звезда која је признала да је одбацила дезодоранс - а многе познате особе кренуле су његовим стопама.

Одговарајући 2005. године на питање како би човек требало да мирише, Метју (51) је одговорио: "Човече. Нисам носио дезодоранс већ 20 година."

Прочитајте још: ПОТПУНО НЕОЧЕКИВАНО! Верица Ракочевић променила изглед: Вештачке трепавице, "опеглано лице" и гомила шминке, све је ту! (ФОТО)

Камерон Дијаз, Џулија Робертс и Бредли Купер су познати по томе што не стављају дезодоранс.

Џулија је изјавила 2008. године код Опре: "Заправо не користим дезодоранс ... то једноставно никада није била моја ствар", док га Камерон није користила више од 20 година, рекавши: "Заиста је лоше за вас."

"Пишкила сам у лавабо"

Џенифер Лоренс је једном открила да није превише нервозна око тога где иде у тоалет.

Говорећи за МТВ са колегама из "Игара глади", открила је: "Пишала сам у неке судопере. Када две девојке уђу у купатило, нека мора да заузме лавабо.

"Заправо волим да пишким у лавабо. Неко би могао да чека, али ако је тај неко ја, идем до лавабоа."

То није ни једино признање које је изрекла: "Не перем руке након што одем у купатило."

Међутим, касније је открила да је то била само шала, рекавши: "Рекла сам МТВ -у да нисам опрала руке након одласка у тоалет јер сам покушавала да се нашалим са Џошом и Лијамом (колеге из "Игара глади").

"Наравно да перем руке након одласка у купатило!"

Не перу зубе

Има холивудски осмех, али Џесика Симпсон је једном открила да не пере своје бисерне зубе сваки дан - и то из врло чудног разлога.

Певачица, која сада има 41 годину, рекла је Елен да пере зубе отприлике три пута недељно, додајући: "Зато што су ми зуби тако бели и не волим кад су превише клизави, али користим Листерин и користим конац сваки дан.

"Заиста је чудно, али имам одличан дах."

Мирише као 'шкампи на пелени'

Певачица Кеша једном је признала за ББЦ Радио да јој мирис често није свеж, рекавши: "Обично људи око мене кажу: 'Одвратна си!' или: 'Обуци панталоне!' или "Закаснили сте!"

"Или кажу:" Чудно миришеш, какав је то мирис?

„Једном ми је неко рекао да миришем на шкампе на пелени.

Ужас за косу

Глумац Роберт Патинсон једном је признао да није опрао косу шест недеља.

На питање у интервјуу да ли је то истина, глумац је рекао: "Вероватно. Не знам. Заиста не видим смисао у прању косе.

"Ако вас није брига да ли вам је коса чиста или не, зашто бисте је онда прали?"

"Перем пазухе и препоне"

Расправљајући о личној хигијени у подкасту, Ештон је рекао: „Свакодневно перем пазухе и међуножје, и ништа више. Добио сам сапун Левер 2000 који обавља посао сваки пут. Ништа друго. "

Мила је додала: "Не перем тело сапуном сваки дан.."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.