Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРАТИЛЕ СУ ГА САМО ТУГА И НЕВОЉЕ: Овог славног глумца ЖИВОТ није мазио

Џон Траволта и Кели Престон били су један од омиљених холивудских парова. Провели су 28 година у браку, али њихова веза је имала бројне успоне и падове.

1715692102_2393057_profimedia0567430407_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Упознали су се 1989. године на снимању филма "Експерти" ("Тхе Еxпертс"), и тада се Џон заљубио у Кели на први поглед. Она је тада била удата, али у несрећном браку. Две године касније, Џон је запросио Кели. Она је пристала да се упусте у узбудљиву љубавну авантуру.

На венчању, Кели је била трудна са њиховим сином Џетом, а 2000. године су добили ћерку. Девет година касније, суочили су се са великим болом, када су изгубили сина. Били су на породичном летовању, на Бахамима, када је Џет доживео напад и преминуо у купатилу. За Џона и Кели то је био страшан ударац.

Годину дана касније добили су треће дете, дечака Бенџамина, који је вратио светлост у њихов живот.

У јавности су кружиле приче о томе да је Траволта хомосексуалац и да је неколико пута преварио Кели са масерима Чак је и славна Кари Фишер изјавила како "сви знају да је Џон Траволта хомосексуалац". Ипак, колико год било тешко да се носе са овим оптужбама, пар је успео да одржи брак. У септембру 2019. године прославили су годишњицу брака и тада су једно другом посветили емотивне поруке на друштвеним мрежама. Кели је поручила:

"Мом најдражем Џонију, најбољем човеку кога познајем. Дао си ми наду коју сам изгубила, волео си ме стрпљиво и безусловно. Натерао си ме да се смејем јаче него било које људско биће. Делили смо успоне и падове. Ти си тата из снова и чиниш наш живот забавним. С тобом знам да ћу увек бити добро, шта год се догодило. Волећу те заувек и потпуно".

Само годину дана касније, амерички медији су објавили да је након две године лечења од рака дојке преминула глумица Кели Престон. Ту трагичну вест је потврдио и Џон, њен животни сапутник.

"Тешка срца јављам вам да је моја прелепа супруга изгубила двогодишњу битку са раком дојке. Храбро се борила уз нашу љубав и подршку. Породица ће заувек бити захвална докторима, као и пријатељима који су били уз њу. Увек ћемо се сећати Келиног живота пуног љубави", написао је тада.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas