Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Правим чесницу, иако моја деца живе одвојено": Гоца Лазаревић описала како изгледа Божић у њеном дому - "Код мене се сви окупљају" (ФОТО)

Певачица се дотакла и свог највећег хита "Видовдан"

1673013923_pink_novogoisnji_program_21122022_0365.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Гоца Лазаревић једна је од многих познатих личности које поштују традицију и веру, те открива како се припремила за божићне празнике:

- Данас нисмо сви у прилици да идемо по шумама и узимамо бадњаке, али свакако имамо свуда око нас да купимо. То је симбол вере, духа и свега најлепшег. Ја поштујем традицију, јер сам ја и мајка и бака, али и девојка - рекла је у емисији "Ново јутро", па додала:

- Ја правим чесницу, иако моја деца живе одвојено, али на дан Божића су сви код мене. Некада сам правила заврзламе и због деце сам стављала и п два новчића, али сам касније одлучила да буде све поштено. На крају, сви они мени кажу да сам стуб куће и оставе га мени... Данас су најлепши поклони, кешић ставим у кесицу, чоколаду и сјајно. Свесни су да једна бомбона има огромну вредност... Много се шалимо - говорила је певачица.

Прочитајте још: Божићни празници у дому Марка Булата: "Марија и ја усађујемо деци праве вредности" (ФОТО)

"Видовдан" је песма која је обележила њену каријеру, али Гордана каже да првобитно није била намењена њој:

- Песма је била намењена Весни Змијанац, али она није желела да је сними да не би нарушила своју југословенску популарност, док сам ја молила Захара да ми је да. Тек када је она одбила, рекао ми је: 'Добро, ево ти' - присетила се.

Честитала је Божић верницима који сутра славе, пожелећи им да се воле и славе живот:

- Мир Божији, Христос се роди! Људи радујте се, славите живот! - поручила је Гоца за крај.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas