Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕ ТОГА ЈЕ ТУ БИЛА ДЕПОНИЈА: Гаги Јовановић са Бранком живео у једној собици - сада "саградио дворац" (ВИДЕО)

НИСУ одолели погледу, па су на овом месту створили породичну идилу

1693924799_Branka-Pujic-i-Gagi-Jovanovic-i-Andjela-Jovanovic-foto-YT-printscreen.jpg
Oglas

Глумац Драган Јовановић са супругом Бранком Пујић још 2006. године у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет" отворио је врата свог дома у Земуну, па испричао да је кућу изградио на имању на коме је била депонија.

- Изградња куће трајала је годину и по дана. Не бих никада помислио да нешто негде зидам да нисам открио ово место. Радили смо заједно филм са Пуришом Ђорђевићем и ја сам стајао овде где је ова тераса. Чекао сам да се намести сцена, окренуо се и рекао сам: "Што бих волео овде да имам кућу."

- Ми смо били ношени крилима љубави, али у једној незавидној ситуацији. Живели смо у једној соби у кући мојих родитеља. Драган је био стипендиста "ЈДП-а", ја незапослена глумица, Анђела је била на путу, али ваљда те анђели прате кад имаш позитивну енергију и љубав и нешто нам се све отварало полако, да би на крају Гаги Јовановић овде на Гардошу обезбедио својим девојкама мали дворац - објаснила је она Драганову највећу борбу у поменутој емисији.

 

Иначе, пар има и своју оазу мира на Златибору.

До викендице Драгана Јовановића, ушушкане у храстову и букову шуму, води земљани пут, а имање је окружено пашњацима. Пасторални призори за каквима у лудилу данашњег времена све чешће жудимо.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas