Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преминуо члан британске краљевске породице у 45. години: Палата се одмах огласила

Томас Кингстон, супруге лејди Габријеле Виндзор, ћерке принца и принцезе Мајкл од Кента, преминуо је изненада у 45. години, саопштила је Бакингемска палата.

1709063622_profimedia-0851519249.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Кингстон, који је преко брака постао члан британске краљевске породице, пронађен је мртав у једном стану у Глостерширу у недељу увече, а хитна служба позвана је на лице места нешто после 18 часова.

Лејди Габријела одала је почаст свом супругу, са којим је била у браку од 2019, у заједничкој изјави са његовом породицом, у којој се наводи да је био "изузетан човек који је осветлио животе свих који су га познавали".

Његову смрти су окарактерисали као "велики шок за целу породицу". Још увек није утврђен узрок смрти, али нема сумњивих околности ни других укључених страна.

Подсетимо, принц Мајкл од Кента, Габријелин отац, и покојна краљица Елизабета ИИ, били су брат и сестра од стрица, односно њихови очеви, краљ Џорџ ВИ и принц Џорџ, војвода од Кента, били су рођена браћа.

"Краљ и краљица су обавештени о Томасовој смрти и придружили су се принцу и принцези Мајкл од Кента и свима онима који жале за овим веома вољеним чланом породице", рекао је портпарол Бакингемске палате.

"Њихова Величанства шаљу своје најискреније мисли и молитве Габријели и целој породици Кингстон", додаје се у саопштењу.

Принц и принцеза Мајкл од Кента, родитеље лејди Габријеле, присуствовали су данас парастосу грчком краљу Константину. Зати се верује да данашње одсуство принца Вилијуама са овог догађаја није повезано са смрћу Томаса Кингстона.

Подсетимо, Кенсигтонска палата открила је раније током дана да се принц од Велса није појавио на комеморацији због "личних обавеза".

(Блиц Жена)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas