· · Коментари: 0
ТУГА

ПРЕМИНУО ЛЕГЕНДАРНИ ПЕВАЧ (53) ГРУПЕ ИЛ ДИВО: Пре 2 недеље имао наступ, слошило му се у тренутку (ФОТО)

Глас који се не заборавља.

1639988652______2565png.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Једна од најпознатијих музичких група Ил Диво, остала је без свог певача, Карлоса Марина који је преминуо у 53. години од последица корона вируса.

Карлос Марин добио је позитиван тест на корона вирус 7. децембра, а већ сутрадан је хоспитализован, те је неколико дана касније стављен је у медицински индуковану кому у Манчестеру, где је и преминуо.
Тужну вест на мрежама објавили су управо чланови поменутог састава и растужили бројне фанове широм света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Il Divo (@ildivo)

"Тешка срца вас обавештавамо да је наш пријатељ и партнер, Карлос Марин, преминуо. Недостајац́е његовим пријатељима, породици и фановима. Никада неће бити другог гласа или духа попут Карлоса", стоји у саопштењу које су објавили на Твитеру.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Il Divo (@ildivo)

"Већ 17 година нас четворо смо заједно на овом невероватном путовању са 'Ил Дивом' и наш драги пријатељ ће нам недостајати. Молимо се за њега и надамо се да његова прелепа душа почива у миру", додали су остали чланови групе - Дејвид, Себастијен и Урс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Il Divo (@ildivo)

Само два дана пре хоспитализације, група је одржала свој последњи концерт, а почетком месеца је са ентузијазмом причао о наредним наступима.

Карлос Марин је био део групе од самог оснивања 2003. године, а "Ил Диво", који се сматрају пиониром оперског попа, продали су више од 30 милиона албума широм света.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.