Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Преузимам пуну ОДГОВОРНОСТ за бол коју сам проузроковао": Шварценегер проговорио о АФЕРИ са кућном помоћницом

Арнолд Шварценегер се извинио својој породици

1696240558_profimedia-0801705353.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Једна од скандалозних прича из живота глумца Арнолда Шварценегера (76) јесте она о његовој афери с кућном помоћницом Милдред Беном (62) с којом је добио ванбрачног сина Џозефа (26).

Арнолд је о афери, због које је завршио његов брак с Маријом Шрајвер, проговорио за магазин Пеопле.

Арнолд је аферу с Милдред имао још 1996., када је Марија с њихових троје деце отишла на одмор. Син Џезеф се родио годину касније, само пет дана након рођења Арнолдовог и Маријиног сина Кристофера (26).

Да је Џозеф заправо Арнолдов син није се сазнало до 2011., када је ЛА Тимес разоткрио аферу. Сличност између славног глумца и Џозефа била је непорецива. Исте године је Марија поднела захтев за развод, а службено су се растали тек десет година касније.

- Разумем и заслужујем љутњу и разочарање моје породице. Нема извињења и преузимам пуну одговорност за бол коју сам проузроковао. Извинио сам се Марији, својој деци и породици. Искрено ми је жао - рекао је тада Арнолд.

Сада је поновно проговорио о свом разводу с Маријом.

- Нисмо се посвађали. Моје поглавље живота с Маријом ће трајати заувек. Према њој осећам само љубав - рекао је Арнолд.

Арнолд и Марија заједно имају четворо деце. Осим најмлађег Кристофера, имају ћерке Кетрин (33), Кристину (32) још једног сина, Патрика (30).

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas