Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преживео је две клиничке смрти, али је доктор учинио чудо: Ово је син НАДЕ ТОПЧАГАПИЋ

Позната фолк певачица Нада Топчагић дуго година је у браку са Златком Ђорђевићем, са којим има сина Мирослава Ђорђевића

1648801052_nada-topcagic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Својевремено је Нада прошла прави пакао јер јој је син Мирослав доживео тешку несрећу на скијању. Наиме, 2010. године док је био на Јахорини на скијању, Мирослав, којег зову Микица, задобио је тешку повреду и пуком срећом остао жив.

Прочитајте још: КОНСТРАКТА открила чега се плаши, а једна ствар је везана за њеног супруга: "Имам отпор према томе"

Пре него што је стигла служба спасавања Мирослав је двадесет минута лежао повређен на снегу. Изгубио је толико крви да је мало недостајало да остане без десне ноге. Касније су га доктори два пута враћали из клиничке смрти, преносе домаћи медији.

У тешком периоду неизвесности и очаја, Нада и њен супруг стрепели су са живот свог наследника.

‒ Док Златко и ја нисмо дошли до њега нисмо веровали да је уопште жив. Хтели смо да га пребацимо за Београд, а пошто није био способан да се вози колима или санитетом, покушали смо да нађемо хеликоптер. У томе су нам највише помогле Марија Шерифовић и њена мајка Верица, којима сам захвална док сам жива ‒ испричала је једном приликом Нада.

Такође, након транспорта за Београд, Микица неколико недеља није осећао стопало, а постојала је могућност да му ампутирају ногу:

‒ Доктор Славко Ждрале, са још двојицом колега, др Миром Стојановићем и др Вјераном Саралитићем, спасили су живот мом Мирославу. Доктор Славко завршио је смену и кренуо кући у тренутку када су Микицу довезли у болницу. Кад је видео младог човека, вратио се и два пута га враћао у живот из клиничке смрти. Син ми је скоро сасвим искрварио, срце му је стало па су му непрекидно додавали нове јединице крви. Постојала је опција да му исеку ногу, али је др Ждрале одлучио да то не ураде, већ да покушају да споје нерве, што су на крају и учинили ‒ рекла је својвремено , преноси "Хелло" .

Прочитајте још: Заволели сте га у филму "МОНТЕВИДЕО, БОГ ТЕ ВИДЕО", а нисте знали да је његов отац једна од највећих ФИЛМСКИХ ЛЕГЕНДИ (ФОТО)

На сву срећу, син Наде Топчагић се временом опоравио, данас живи у срећном браку и има двоје деце, ћерку Марију и сина Марка, који су бака Нади највећи понос и радост.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas