· · Коментари: 0
развод

Проблеми у односу Шакире и Пикеа се настављају: Певачица жели назад освојене Гремије

Важили су за један од најскладнијих парова на светској јавној сцени, а сада се сага о разводу Шакире и Жерара Пикеа наставља.

1663147979_profimedia-0352802482.jpg
Фото: Профимедиа

Према шпанским новинама Ла Разон, Шакира и Пике не само да се боре око старатељства над својом децом вец́ смишљају и шта да раде са њеним Гремијем. Лист наводи да су Шакирни Гремији код Пикеа и да их она жели назад, преноси Хола.

Шакира је током додсадашње каријере освојила 15 Гремија и они се наводно налазе у Пикеовој канцеларији, а то је нешто чега она не жели да се одрекне.

Прочитајте још: УЈЕДИЊЕНИ: Меган Маркл и принц Хари придружили се Вилијаму и Кејт док дочекују ковчег краљице Елизабете (ФОТО)

Извор је објаснио да њих двоје планирају да се преселе у Мајами са децом, где ц́е живети одвојено и делити старатељство над њима. Пике је наводно разговарао са директивом Барселониног фудбалског тима и планира прелазак у Мајами Интер, клуб у власништву Дејвида Бекама. Ипак, Шакира и Пике тек треба да постигну договор који одговара и једној и другој страни.

За то време док је Шакира примец́ена са децом, Пике је примец́ен са новом девојком, Кларом Чиом, која је студенткиња, наводи поменути портал.

Пар је био у браку 12 година и имају двоје деце, Сашу и Милана.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.