· · Коментари: 0
СЦЕНА 90-ТИХ

ПРОМЕНИЛА ЈЕ ИМЕ И ПРОФЕСИЈУ: Ево како данас изгледа и чиме се бави чувена МАДАМ ПИАНО (ФОТО/ВИДЕО)

Поред музике, њена велика љубав је и астрологија.

1596709124_Capturew.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / ХИ ФИ Центар Оффициал

Певачица Љиљана Ранчић познатија као Мадам Пиано, била је једна од најпопуларнијих певачица 90-тих. Већ одмалена је научила да свира виолину и показивала је занимање за музику.

Први наступ је имала 1991. са глумицом Аном Софреновић, а две године касније је победила на фестивалу Београдско пролеће са песмом "Сањам".

Прочитајте још: Адел потпуно НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Одушевила фанове новим изгледом (ФОТО)

Сарађивала је са бендом "Ортодокс Келтс" на песми "Галија", а 1998. године учествовала је на фестивалу Пјесма Медитерана са песмом "Мој јасмине" у дуету са Бором Дугићем.

Објавила је три студијска албума, а песма "Етернал лове" која је заправо дует са италијанским певачем по имену Францо Маси, један је од њених највећих хитова.

Љиљана је била удата за колегу Дејана Шкопељу, члана бендова "У шкрипцу" и "Бабе". Са њим је добила ћерку Луну. Сада је удата за Марка Недељковића и са њим има сина Луку, а променила је име из Љиљана у Ниа.

Прочитајте још: ЏЕЈСОН МОМОА: 10 занимљивих чињеница о познатом глумцу (ФОТО/ВИДЕО)

Повукла се 2003. са музичке сцене истичући да је јавни живот оптерећује. Сада ради као професорка, а бави се и астрологијом, која је њена велика љубав. Дипломирала је на астролошком институту ''Јоханнес Кеплер'', а почетком 2011. године стекла је сертификат међународног професионалног астролога ИСАР ЦАП.

Издала је књигу са још два аутора, под називом "Одисеја" 2012. која се бави астролошким темама, а њен преудоним је Ниа Недељковић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.