Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрена

ПРВИ ИНТЕРВЈУ Меган Маркл након разговора са Опром: Открила како се осећа осам месеци касније

Меган Маркле синоћ је гостовала у емисији код водитеља Ендруа Роса Соркина где је открила занимљиве детаље о животу и томе како се осећа након интервјуа код Опре који је много тога променио.

1636534280_profimedia-0377434758.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл је сада дала први интервју од марта месеца када је гостовала код Опре. Открила је да се осец́а "много боље" након што је рекла Опри да је патила од самоубилачких мисли док је била трудна са сином Арчијем. Говорила је о исецању купона као дете, раду као конобарица...

Рекла да је њено ментално здравље на далеко бољем месту сада када су се она и Хари повукли из свог посла као виши чланови краљевске породице и да се сада осећа знатно боље због свега.

Шта јој је саветовао принц Хари?

На питање о привилегији Меган је споменула Харијев одговор. 

- Поменули сте привилегију. Мој муж увек каже: "Са великом привилегијом долази и велика одговорност." Али чак и пре него што сам имала било какву привилегију у животу, када су мој живот и мој начин живота били веома, веома различити, увек сам се залагала за оно што је исправно.

Меган се осврнула на њена политичка залагања у Америци

- Дуго нисам живела у Америци. Живела сам у Канади седам година због посла, а онда сам се преселила у Велику Британију, да бих се вратила и сада била мајка двоје деце, и да видим да су САД једна од само шест земаља које не нуде никакав облик националног плац́еног одсуства за родитеље, једноставно није имало смисла, пише Тхе Сун.

Она је интервјуеру рекла да је први пут почела да се интересује за политичка питања када је имала само 11 година и да би писала писма ако би видела нешто није у реду.

- О овом проблему сам рекла:"Дозволите ми да напишем писмо и дозволите ми да подигнем слушалицу и обавим неке позиве и видим да ли могу да помогнем – за мене је то заиста логична и очигледна ствар“, рекла је она.

Међутим, признала је да Хари и чланови краљевске породице имају правило да се "не мешају" у политичка питања.

- Искрено, не видим ово као политичко питање. Сигурно постоји преседан међу породицом мог мужа и краљевском породицом да нису били укључени у политику. Плаћено одсуство, са мог становишта, то је хуманитарно питање.

Меган Маркл о детињству

- Увек сам била вредна. Људи који ме добро познају ће рећи да сам увек била иста.  Перцепција је само мало другачија.

Додала је и да је први посао започела са само осам година, када је правила шналице за косу за продају.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas