Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први пут након Маринкове смрти огласила се супруга Славица: "Тишина, која не умирује већ раздире груди" (ФОТО)

Славица Роквић, супруга Маринка Роквића, први пут се огласила након певачеве смрти.

1636724579_159075_slavica-1_f.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Славица Роквић
Oglas

Славица је на Инстаграму објавила емотивну поруку уз фотографију са преминулим супругом.

- Јутро, то суморно суботње јутро. Тишина, која не умирује већ раздире груди. Срце које од бола савија леђа, с муком се исправљам и мислим да победу носим. А кога сам победила? Скрхана у трену у мени пуца сваки атом постојања, лудило које прети да нађача разум. Туга која ме без питања увлачи у своје скуте. Осећај борбе јењава и губи се у даљини. Смирај, а да ли је? Само на трен и он се губи. Пораз, патња, очај, неверица, недостатак ваздуха… Светлост која подиже и плаши. Свест коју не признајем јер суровим грчењем искривљује и кваси ми лице. Боли и ођедном знам да се са њом носим. Није смрт кад умиреш. Већ кад волиш неког, а без њега остајеш. Кад све у теби утихне, а ти и даље дишеш, живиш…

- Стид због слабости која нађачава. Пред тобом завезаних руку стојим, немоћна да признам пораз. А ти у постељи узвишен, величанствен, достојанствен са осмехом на лицу уснулог и слободног попут птице са ликом светачких нијанси. Загледан у даљину до које не могу да допрем. И онда као да чујем твоје речи: "Славују, не тугуј радосна буди". Покушавам душо, радост у болу да тражим. Извини, желела бих, али је не проналазим - написала је Славица.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas