Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први заједнички интервју Ештона Кучера и његовог брата близанца: Глумац се са сузама у очима присећао болести Мајкла (ВИДЕО)

Многи нису знали да Ештон кучер има брата близанца, Мајкла Кучера

1670313922_profimedia-0167432536.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Познати холивудски глумац, Ештон Кучер, и његов брат близанац Мајкл дали су први заједнички интервјуу за  Парамаунт Плус емисији "Тхе Цхецкуп Wитх Др. Давид Агус".

Ештон је био изузетно емотиван док је у новом интервјуу разговарао о здравственим борбама брата близанца Мајкла, као и о сопственим здравственим проблемима са васкулитисом.

Мајкл Кучер од рођења пати церебралне парализе, а подвргнут је и трансплантацији срца. Ештон са сузама у очима описује тренуке када је његов брат био у болници.

- Онда мој тата дође, покупи ме, и каже: "Идемо да видимо твог брата". Знао са да ништа није било у реду - присец́ао се Кучер док су му сузе навирале на очи.

Прочитајте још: Бритни Спирс се обратила синовима и уплашила фанове: "Изгледа као да се опрашта" (ФОТО)

Кучер је открио дијагнозубрата током интервјуа 2003. године, због чега се Мајкл на почетку љутио.

- Ештон ми је учинио највећу услугу коју ми је икада ико учинио јер ми је дозволио да будем свој - рекао је раније Мајкл.

Ештон је овом приликом проговорио и о болести са којом се соучио. Открио је да је имао редак облик васкулитиса, потенцијално смртоносну аутоимуну болест која узрокује упалу и сужавање крвних судова, у емисији Националне географије "Руннинг Вилд витх Беар Гриллс: Тхе Цхалленге" раније ове године. Тада је имао великих проблема са видом, слухом и равнотежом.

Кучер је рекао да је успео да се у потпуности опорави од болести, али му је требало годину дана.

- Не цените то док не нестане. Док не кажете: „Не знам да ли ћу икада моћи поново да видим, не знам да ли ћу икада моћи поново да чујем, не знам да ли ћу икада ћу поново моћи да ходам -  испричао је глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas