Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прво обраћање ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ након изласка албума: "Више не померам ГРАНИЦЕ, сада их РУШИМ"

Јелена Карлеуша се обратила својим фановима на Инстаграму

1692097091_Jelena-Karleusa.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ Јелена Карлеуша
Oglas

Јелена Карлеуша је након дуго времена избацила нови албум под називом "Алфа". Он је привукао велику пажњу јавности и оборио многе рекорде.

Коментари не престају да се нижу, а Карла је и овога пута показала да је иновативна у сваком смислу. На свом Инстаграм профилу се, након великог успеха у каријери, обратила фановима.

- Јако ради КАРЛИН БИЧ! Ево да вам се по први пут обратим од изласка новог албума. Хвала за рекордан стреам, за рекордне прегледе, милионе коментара… Читав концепт албума, редом свих песама и овог видеа који ће тешко икад ико на овим просторима у продукцијском и идејном смислу испратити, одмишљен је да ПОМЕРИ ГРАНИЦЕ ДОМАЋЕ МУЗИКЕ И ПРАВИЛА СХОW БИЗНИСА НА БАЛКАНУ. То се од мене и очекивало. Верујем да има пуно оних којима је потребно време да просто схвате музику која је испред свог времена и која је светски тренд али тако је увек било са мном и балканским задртим стегама и примитивизмом - написала је Карла и додала како је срушила досадашње границе на нашој музичкој сцени:

- На Балкану, поготово у Србији је последњих година дошло до шокантног пораста треша и шунда у музици, поплаве бугарских петпарачких срања, јефтиних аматерки у хаљиницама од 3 динара и музичком продукцијом из Тадзикистана. Србија и Балкан морају да гурају напред а не да бугарски турбо треш буде нешто што било ко слуша, сем кришом у 4 зида своје собе. Музика мора да гура напред, мора да се иде у корак са светском продукцијом а зашто да не И ДА БУДЕМО БОЉИ ОД СВЕТА! Ово је албум који је објавио највећи музички гигант на свету-УНИВЕРСАЛ и на овај начин стављамо Србију и Балкан на мапу светских дешавања. Скоро 30 година сам померала границе задртог балканског менталитета и нико никад није могао да ме заустави. А сада, сада не померам границе, САДА ИХ РУШИМ!! За велика дела и велике успехе потребна је и велика храброст, храброст да се гура НАПРЕД! Ко жели нека живи у прошлости, нека има сељачке задрте ставове и слуша јефтини турбо фолк против ког немам ништа али бар нека је скуп! А сви остали ИДЕМО НАПРЕД! Србија показује да може да има светску продукцију и светски звук, светске изводјаче и визију коју ће свет пратити!!!!! Уживајте, слушајте нове песме и лепе ствари тек следе… - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas