Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

"Психотерапија је била прекретница мог живота": Сара Јо отворено о проблемима

Певчица је истакла да је највреднија ствар рад на себи

1660499541_saraj.png
Foto: Instagram/printskrin/sarajoofficial
Oglas

Певачица Сара Јо открила је да редовно иде код психотерапеута. Све већи број јавних личности говори о важности ове врсте менталне хигијене. Између осталог, и популарна певачица поделила је своје искуство, сматрајући га животном прекретницом:

"Мислим да је то била за многе ствари прекретница и заправо кључна ствар. Морам признати да сам била мало кивна на поједине медије, јер већина мој отворени и искрен разговор на друштвеним мрежама представила на толико баналан начин. У реду ми је за неко друге ствари, али ипак за неке ствари треба остати мало освешћен и разумети како то утиче на ширу јавност. Јесте табу тема, али то је врста менталне хигијене. Као што одете до теретане да одржавате кондицију и форму, тако нешто би и требало да буде редовна ставка у животу, како би на прави начин процесуирамо неке ствари. Просто не постоји вреднија ствар од рада на себи, а то је управо са психотерапеутом", рекла певачица једном приликом, и истакла да јој рад на себи на помаже и да промени одређене карактерне особине, да све буде прецизно и по правилима:

Прочитајте још: Жељко Васић сурово искрено о колегама: "Не смеју да певају оно што воле", па додао да је ДРОГА ОГРОМАН ПРОБЛЕМ МЛАДИХ

"Много проблема у глави имам због те ставке у мом животу. Мислим да ми је много донела, али исто тако много исцрпи. Понекад се бавим детаљима и неким стварима које су суштински нису битне, али радим на томе и мислим да људи примећују. Не мислим само на публику, већ пријатеље и сараднике", открила је певачица за "Блиц". Додала је и да прижељкује да оснује своју породицу:

"Имам пријатељице у окружењу које већ сада знају колико би волели да имају деце- једно, двоје, троје... Нисам размишљала у том правцу. Наравно да бих волела једног дана да имам своју породицу и верујем да ће то бити нешто свето и најважније у животу. Нисам стигла да се бавим тиме, а можда и нисам тип који воли да планира такве ствари", рекла је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas