· · Коментари: 0
ВИП

ПУКЛО ПРИЈАТЕЉСТВО? Карлеуша "отпратила" познату ДРУГАРИЦУ са Инстаграма на дан кад је избио инцидент са Душком

Певачица Јелена Карлеуша престала је да се прати са дугогодишњом пријатељицом на друштвеној мрежи "Инстаграм.

1641913575_JK.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Република

Како преносе домаћи медији, на Божић када је популарна певачица Јелена Карлеуша пријавила супруга Душка Тошића за породично насиље, догодило се још нешто што је остало у позадини овог немилог догађаја.

Наие, певачица је на друштвеној мрежи "Инстаграм" отпратила једну своју пријатељицу, такође познату личност, са којом се дуго дружила.

Прочитајте још: "Жива била ЈА": Карлеуша честитала ПРАЗНИКЕ САМОЈ СЕБИ у ПРОВОКАТИВНОМ стајлингу (ФОТО)

С обзиром да Карлеуша на овој друштвеној мрежи прати само неколико профила, који припадају члановима њене најуже породице и најближим пријатељима и сарадницима, многи су приметили да међу њима више нема Соње Вуксановић, бивше супруга Јелениних колега - певача Аце Лукаса и Жељка Шашића.

Како преноси "Story", певачица је престала да прати Соњу на поменутој друштвеној мрежи, и то на Божић, када је избио инцидент са супругом Душком Тошићем.

Подсетимо, Јелена и Соња су годинама биле пријатељице. Чак и када је певачица имала сукоб са Соњиним бившим супругом Ацом Лукасом, оне су остале блиске, али су по свему судећи на крају односи ипак захладнели.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.