· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Рада Манојловић јавно подржала дисквалификовану такмичарку из Звезда Гранда, а онда је уследио и одговор (ФОТО)

Прашина након дисквалификације и даље се не стишава

1616335215_rada_manojlovic_20032018_00032.jpg
Фото: Атаимагес

Након што је Јелена Карлеуша, објавила да ће тужити учесницу Звезда Гранда, Вању Кнежевић, због рипоставања коментара, у којима се она и њена породица позивају на линч, огласила се међу првима Марија Шерифовић, која сматра да су продукција, али и Јелена претерали у стриктним одлукама.

Прочитајте још: Засенила лепотом мајку: Хајди Клум објавила слику са најстаријом ћерком (ФОТО)

Јелена је тада блокирала Марију и замерила јој што није стала уз њу, говорећи да је "јавно оправдала ужас који она и њена породица доживљавају", сада је на страну младе такмичарке стала и Рада Манојловић која јој је упутила дирљиву поруку.

Фото: Инстаграм принтсцреен/вањакнезевиц

- Драга Вања, ево сада сам те први пут послушала и морам да ти кажем да си ме додирнула емотивно. Отпевала си предивно и прелепа си. За мој појам, и глас и стас, чиста десетка. Срећно даље у животу и пуно успеха, ради то што волиш и веруј у себе. Већ са 18 година си показала да си велики борац, а ако ти је нешто суђено и ако је нешто твоја нафака што се каже (а то само онај одозго зна шта је за сваког од нас), то ти нико не може одузети - написала је Рада у коментару Вањине објаве на Инстаграму, на шта јој је млада певачица одговорила:

Прочитајте још: УРНЕБЕСНО! Андрија Милошевић потпуно одлепио, па запевао необичну успаванку - СВИЊИ (ВИДЕО)

- Драга Радо, много сам срећна и захвална што сам баш од такве особе и човека као што сте Ви, добила овакве комплименте! Видим да ме на неки начин разумете, од Вас могу да научим како се носити са свим биткама које живот носи, драго ми је да Вам се допала моја изведба! То ми много значи. Све се у животу дешава с разлогом, верујем да је тако. Пуно Вас поздрављам и желим сву срећу у животу! - одговорила је Вања

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.