Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић након ПАДА СА БИНЕ открила за чиме највише жали

Певачица доживела непријатност пред 20 000 људи

1657786143_Rada-Manojlovic.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Рада Манојловић наступала је 12. јула на фестивалу Врњачка музичка ноћ где је доживела велику непријатност. Певачица је таман почела да загрева атмосферу, када је пала са бине пред 20 000 људи и повредила оба колена. Обезбеђење је одмах притрчало у помоћ, а убзо након је позвана и Хитна помоћ.

Без обзира на то што јој је крв лила са оба колена, Рада није пропустила прилику да се нашали са новинарима док је чекала да пристигне медицинска екипа.

-Ја сам сада начисто фелерична! Ипак, када је публика ту, ништа ме не боли. Можда имам и неки лом, али сада не осећам. Шта би било да сам пала на нос?! Па имала бих оправдање зашто морам на операцију- рекла је певачица за Курир и насмејала све присутне.

 

Манојловићева је успела чак и да се сети своје колегинице Снежане Снеки Бабић,свима позната по њеним ногама, која је исте осигурала.

-Моја кардинална грешка је што нисам осигурала ноге, као Снеки Бабић. Снеки, жено, свака ти част. Нисам сујеверна, али вече је указивало да ће нешто да се деси. Код мене се дешавају необјашњиве ствари. Први пут у животу се сусрећем с Хитном. Никада нисам била у Хитној. У животу ми се није десило да паднем, не с бине него уопште. За све је крива штикла. Солунски фронт је за мене мала беба, све ја могу, па и да паднем с бине од три метра (у страху су велике очи, па се Ради учинило да је летела много више него што је реална висина стејџа, прим. аут.). На бини је била нека завеса, а ја сам хтела да се одупрем, мислећи да је нешто чврсто. Проклизала сам и изгулила оба колена. Осетила сам несносан бол, али нисам сањала да ћу имати оволике ране. Крв је почела да лије, видела сам тек када је крв прешла на хаљину. Имам можда још неки лом, али не знамо још, за сада не осећам... А још сам ушинула и кичму, то је нешто што вучем од раније.

 

Прочитајте још: "Никад нисам јела колико желим": Тања Бошковић открила шта јој је највише фалило у животу

Певачица је на овом фестивалу добила признање за певачицу године. То, као и чињеница да ће бити 20 000 људи заправо је натерало Раду да дође и наступа на овом фестивалу. Она се након наступа у финалу Задруге 5 разболела, тако је њено појављивање на овом фестивалу било неизвесно до последњег тренутка.

-Певала сам на финалу "Задруге 5" и разболела сам се јер је било прехладно за ово доба године. Заледила сам се, толико је било хладно да сам сада на антибиотицима. Нисам хтела да дођем, али када сам чула колико је овде људи, морала сам да се појавим. Размишљала сам да откажем, али сам у задњи час решила да кренем пут Бање, па сам промашила пут и отишла за Копаоник. Ко ме клео, није дангубио. Сутра већ летим за Будву, надам се да ће све бити добро. Прво идем код попа да се то лепо окади, да се очита нека молитва, па идем на пут.
 
 
 

Прочитајте још: Слобода Мићаловић открила због које улоге су јој колеге замериле: Глумица морала да се доказује

Док јој је медицинска екипа Хитне помоћи санирала повреде Рада је успела и да се осврне на однос који има са Миланом Станковићем, својим бившим дечком.

-Заказала сам гостовање код Амиџића, код њега ћу говорити на ту тему-рекла је Манојловићева док је покушавала да сакрије бол од насталих рана.

 
 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas