Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић након раскида шестогодишње везе са Харисом: "Не знам зашто раније нисам преузела живот у своје руке"

Певачица је отворено причала о периоду након краха дуге везе

1652032320_rmanojlovic.jpg
Фото: Yоутубе/Принтскрин
Oglas

Харис Берковић и Рада Манојловић одлучили су да ставе тачку на шестогодишњу везу, што се догодило на изненађење свих поготово зобг чињенице да су Рада и њен изабраник живели већ неко време под истим кровом.

Наводно је Рада била та која је одлучила да прекине везу и затражила од свог девет година млађег дечка да се исели из стана. Како су медији пренели, Манојловићева је приметила да је у њиховом односу почело много тога да се подразумева и да више није било као пре. Како је веза прерастала у навику, певачица ју је окончала.

Прочитајте још: Била ЗВЕЗДА 90-тих и власница је најпопуларнијих ХИТОВА: Данас има четворо деце и ево чиме се бави (ФОТО)

Од раскида је протекао одређени период, па је могла  да размисли о својим грешкама, али и страховима. Може се рећи да јој је раскид помогао да поново уреди свој живот.

- Приметила сам да ме плаши пролазност, када је нешто тако коначно и након чега нема повратка. Такође бих рекла да страхујем од непознатог, онога што не могу да видим и контролишем. Доста сам била лоша и у организацији умела сам да радим пар ноћи заредом, а онда да исто толико спавам, будећи се шлогирана и потпуно неподобна за живот. Коначно сам сада успела то да решим. Не знам зашто раније нисам преузела живот у своје руке и зашто сам то дозвољавала - преноси "Сторy", а наша певачица била је потпуно искрена.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas