Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић потпуно искрено о свом љубавном животу: "Требало је да се одлучим за неког спортисту"

Певачица се осврнула и на удају и мајчинство

1688367113_radamanog.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Рада Манојловић изградила је успешну каријеру. Од када је закорачила на сцену "Звезда Гранда" до данас успела је својим талентом и трудом да се избори за своје место под естрадним небом.

После неколико дугих веза, каже да је требало да изабере спортисту:

- Да сам била паметна требало је за неког спортисту да се одлучим. Али пошто сам ја болесна у мозак, мени треба неко 24/7. Спортисти. карантини, не могу ја то. Ја болујем од тога да та веза буде брак за цео живот - изјавила је у емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

О браку тренутно не размишља:

- Тренутно ни не размишљам о томе, иако је одавно време прошло. Како пролази неко време 38 година није уопште мало за једну жену. Често будем у фазону, ако нисам родила са 20, ја у овом темпу не бих могла и морала би да се искључим на годину дана да бих била са дететом. Сада због неких мојих одлука морам много више да радим него да одмарам, али ето можда ће и то бити једном ако ми је суђено, не знам... - била је потпуно искрена Рада.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas